YAMAHADAN BİR ZAM DAHA ! 28.04.2017

Yamaha bu segmentte zamları 10'ar 10'ar yapıyor.

Bu sene (2017) Süper Tenere, R1 ve tahminen R6 hiç gelmeyecek. Ellerinde hala 2015 R1 ve 2015-16 Süper Tenere var.

Getirmeyeceği motora da tavan fiyat koyuyorlar ki hani kazara birileri almak falan isterse getirmemek için bir sebep olsun.

2015 r1 i çıkarsın satışa 55-60 binden hemen alalım adamlar 2017 uctu diye 2015 ine en düşük 63 çekiyor. Yamahada rahatlar elinde stok kalmaz :D

İsim yazıyordu Tuna 2017 r6 için. Satışı olur. İstanbul 20 milyonluk şehir. Seni de yazayım abi dedi yok yazma dedim şimdilik

tracer900 kullanıyordum. yeni kasa mt09 çıktı gördük beğendik dedik alalım. neyse tüm planlar o yönde falan, öncelikle motoru bulamadım. resmen bulamadım hiçbir bayide yok. tarih vermiyorlar, renk seçtirmiyorlar. dedik neyse tamam bekleyelim madem, sonra bu zammı görünce çükerim yapacağınız işi dedim hızlıca tracerı satım, mt9 a göre 20 lira daha fazla verdim gittim yakışıklı bi tane z1000 aldım. şimdi onlar düşünsün. tırrek yamaha.

Son düzenleme:
Son fiyat listesine göre XMAX300 ile FORZA300 arasında büyük bir fiyat farkı oluştu. Honda aradaki uçurumu kapatmazsa FORZA300 artık müşteri bulur gibi.

Bu fiyatlara motosiklet falan alınmaz, alınmamalı da var olan motorunuza iyi bakın yada 2.el bakın fakat 2.el de doğal olarak uçuyor, fakat işin özünde ekenomimiz maalesef kanalizasyon çukurunda olduğu ve toparlanması en iyi ihtimalle 5-7 yıl arasında görünüyor hatta imkansız görünüyor en iyimser tahminim 20 sene o tahmine göre de yönetim değişçek kafalar değişçek falanda oohoooo, en iyisi unutun motosikleti farklı hobilere yönelin :)

Bu fiyatlara motosiklet falan alınmaz, alınmamalı da var olan motorunuza iyi bakın yada 2.el bakın fakat 2.el de doğal olarak uçuyor, fakat işin özünde ekenomimiz maalesef kanalizasyon çukurunda olduğu ve toparlanması en iyi ihtimalle 5-7 yıl arasında görünüyor hatta imkansız görünüyor en iyimser tahminim 20 sene o tahmine göre de yönetim değişçek kafalar değişçek falanda oohoooo, en iyisi unutun motosikleti farklı hobilere yönelin :)

Bence unutmaya gerek yok milleti tokatlayın. Madem millet bu kara düzene eyvallah diyor. Onlara göre ekonomi süper. O zaman bizim motorlarıda onlar ödesin :D

Tabi bu tamamen kara mizah.

işin özünde ekenomimiz maalesef kanalizasyon çukurunda olduğu ve toparlanması en iyi ihtimalle 5-7 yıl arasında görünüyor hatta imkansız görünüyor en iyimser tahminim 20 sene o tahmine göre de yönetim değişçek kafalar değişçek falanda oohoooo, en iyisi unutun motosikleti farklı hobilere yönelin :)
Kardeşim yeni Güney Kore'den döndü, biliyorsunuz 1960 lı yıllarda ekonomi olarak eşit 2 ülke idik. Şimdi öyle şeyler anlattı ki inanılmaz, adamlar 3 asır koymuş bizimle aralarına, öyle bir eğitim sistemi, öyle bir bilinçli, çalışkan toplum yaratmışlar akıl alır şey değil.Biz gerçekten sefil durumdayız arkadaşlar.

R25 gibi harikülade bir motorun fiyatını neden 20.750 yapmazlar anlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar