Var dostum SÜLEYMAN VAHİT CADDESİ NO: 260/1 YÜREĞİR /ADANA
Motorcu Ali Usta Tel : 0536 952 10 51 Ararsan sorunun neyse halleder... İyi dir... Motorunu binip kontrol eder... Bu işi almanyada da yapmış... Ben memnunum
Bence sende memnun olursun arkadaşım
Adana mt ya çok durgunsunuz canlanın biraz.sanki kımse bırbiriyle tanısmıyormuş gibi eger oyle olanlar varsa tanısın hemen bu birlikteligi artırın olmazmı
Adanadaki motor severlerin cogu birbirini tanir ve herhafta bir organizasyon vardir mutlakka ressam sadece takip edememissinn sanirim Cunku genelde sanal degilde gercek yasamda variz.
Istersen bir carsamba gel bulusmalarimiza .
her carsambami toplaniorsunuz?nerde peki!katilmayi cok isterim
@nx4_falcon üstat bu akşam bir ziyaretinize gelicez. Bu konuyu senle bir konuşalım.
Aslında İyi olur. Ben Dergah Sürücü Kursu ile Görüştüm Onlarla birlikte bir proje yapıyorum. Adana'da bende ileri sürüş eğitimi verilsin isterim. Ama Malum Adana da Ekonomik koşullar pek iyi değil... Dar gelirlilerinde faydalanabileceği bir program yapabilirsek iyi olur. Eğer Bir ekip kurulacaksa benide aranızda sayın... Bu arada İlk MOTOSİKLET GÜNLÜĞÜ program açılışını Adana'dan yaparak Plaka sırasına göre gideceğiz... Sizlerden bu konuda da destek istesem sizleri onca işin arasında rahatsız edermiyim acaba?
Aslında İyi olur. Ben Dergah Sürücü Kursu ile Görüştüm Onlarla birlikte bir proje yapıyorum. Adana'da bende ileri sürüş eğitimi verilsin isterim. Ama Malum Adana da Ekonomik koşullar pek iyi değil... Dar gelirlilerinde faydalanabileceği bir program yapabilirsek iyi olur. Eğer Bir ekip kurulacaksa benide aranızda sayın... Bu arada İlk MOTOSİKLET GÜNLÜĞÜ program açılışını Adana'dan yaparak Plaka sırasına göre gideceğiz... Sizlerden bu konuda da destek istesem sizleri onca işin arasında rahatsız edermiyim acaba?