Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

O gün geldiği zaman zaten dispiritör utanıcağı için getirtmezler.onlarında riske giriceğine sanmıyorum

ben doksanlardan beri bu işin piyasasını takip ederim kimsenin kimseden utandığı yok yine getirir yine satarlar
800 dolara toptanda aldığı motoru burada 11 bine satıyor utansa ondan utanır daha adil bir fiyat koyardı

Sol

Peki arka lastik 140'lık mı taktın yoksa standart mı? Kendi lastiğine göre çok farkediyor mu?

140'luk dostum.
Ben bu kışı bu lastikle geçirdim hiç sorun yaşamadım.
Kalkışı hızlanması vs ağırlaştırmadı daha sı yakıt bile daha ekonomik oldu sanki

"Kdiner" Hocam selamlar, Catal denge sokunu nerden aldin acaba. Bende ariyorum bulamadim bi turlu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

facebook sayfasında bir kaç kişi var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

servise gitmemek için direniyorsun böyle devam et.
motor düz olacak şekilde yağını kontrol et iki çizgi arasında olacak.

bugün radyatör koruma taktım papatya pulsarıma.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/13b5f1.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/251c65.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/3f1496.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/485ce9.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/58e94d.jpg

Hocam denge sokunu nerden temin edebiliriz. Cok arayipda bulamadim ns200 icin

Arkadaşlar 2014 model 200 ns olan motorumu satıp sıfır dominar 400 alma düşüncesindeyim. Ne düşünürsünüz. Artık beni kesmiyor daha ciğerli bir motor istiyorum dominarda fiyatı uygun geldi alıyım diyorum

Arkadaşlar 2014 model 200 ns olan motorumu satıp sıfır dominar 400 alma düşüncesindeyim. Ne düşünürsünüz. Artık beni kesmiyor daha ciğerli bir motor istiyorum dominarda fiyatı uygun geldi alıyım diyorum

Beğendi isen aklına mantığına yatıyor ise alacaksın arkadaşım başkalarına sormana gerek yok

Beğendi isen aklına mantığına yatıyor ise alacaksın arkadaşım başkalarına sormana gerek yok

Forum o zaman niye var hocam ?
Siz niye burda varsınız , başkaları niye var , bizler niye varız?
arkadaş gayet güzel sormuş. Buranın amacı zaten o. Soracak üzerine konuşacak değerlendirecek bilgi alacak karar verecek.
Cevap üslubunuzu ben hiç yakıştıramadım.
Not: ikinizide tanımıyorum.

Motosikleti
Henüz yok.
"Kdiner" Hocam selamlar, Catal denge sokunu nerden aldin acaba. Bende ariyorum bulamadim bi turlu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

Hocam denge sokunu nerden temin edebiliriz. Cok arayipda bulamadim ns200 icin

bulamazsın, arkadaş bir kaç adet yapmıştı şuan hiç kalmadı o yüzden yaptırabiliyorsanız kendiniz ölçüp biçip yaptırabilirsiniz yoksa imkansız yani, aliexpressten bulabilirseniz alabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------

Cuma akşamı arkadaşla çıktığımız Antalya yolculuğunu sağ salim bitirdik, 2570km de çıkıp 4272km de tamamlayıp toplamda 1702km yol yaptık, Antalya nın havası motoru biraz dengesizleştirsede dönüş yolunda eski haline geldi, dönüş yolunda biraz basınca koltuk bizi mahvetti, gidiş 10 saat dönüş ise 12 saat sürdü.Cuma akşamı Kütahya Domaniç Güney köyünde kamp attık biraz üşüttü bizi, cumartesi tekrar yola devam ettik.

17509c.jpg

211223.jpg

3c7f74.jpg

4ff8a9.jpg

562b10.jpg

6.jpg

72ace2.jpg

8beb89.jpg

956b59.jpg

10fb0b4.jpg

11afb98.jpg

12c43e2.jpg

1338e30.jpg

149ee3e.jpg

1546f7c.jpg

169a908.jpg

17e524f.jpg

18e8e8e.jpg

19d2000.jpg

200c965.jpg

21ac869.jpg

221934f.jpg

23302ee.jpg

24cf6de.jpg

140'luk dostum.
Ben bu kışı bu lastikle geçirdim hiç sorun yaşamadım.
Kalkışı hızlanması vs ağırlaştırmadı daha sı yakıt bile daha ekonomik oldu sanki ��

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Ben de o zaman ilk fırsatta geçerim bu lastiğe.

Forum o zaman niye var hocam ?
Siz niye burda varsınız , başkaları niye var , bizler niye varız?
arkadaş gayet güzel sormuş. Buranın amacı zaten o. Soracak üzerine konuşacak değerlendirecek bilgi alacak karar verecek.
Cevap üslubunuzu ben hiç yakıştıramadım.
Not: ikinizide tanımıyorum.

Arkadaşın sorusuna cevap vermek istiyorsan. Buyur meydan senin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
PARANI ÇÖPE ATMA

Arkadaşlar merhaba 1 aylık 200ns ilk bakıma götürdüm. akşam geldiğim fark etmemiştim fakat sonra fark ettim ki motoru park ederken ön tekerden ses geliyor. Gidonu sabit tutsam bile geliyor. Bakım sırasında başında duramadım ama ön tekere bir şey yapmamışlardır herhalde. Sizin bildiğiniz bir şey yapıyorlar mı? Ayrıca ses için WD40 sıkacam, fren diski, amortisör haricinde önde sıkılmaması gereken bir yer var mı? Sesi çözerken başka yere zarar vermeyeyim.

Motorunuzun orjinal halindeki lastiklerini kullanmayıp satmak isteyen irtibata geçebilirmi?

merhaba 2015 25 inci hafta üretimi sıfır , hiç kullanılmamış ön arka lastik takımı 200 tl ye verebilirim 220 istiyordum ilanım vardı.
düşünürseniz mesaj atın
@atmaca5353

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

Arkadaşın sorusuna cevap vermek istiyorsan. Buyur meydan senin...

Bilmediğim, binmediğim bir motor hakkında yorum yapamam. Bilmediğim husustada konuşmam, sizde öyle yapın bence güzel dosthane bir tavsiye :) Cevap vermesi gerekenler bence arkadaşa gerekli bilgiyi aktarırlar.
İyi günler dilerim.

Bana göre de özellik ve fiyat olarak gayet mantıklı..fiyat 15 olsa idi almıştım bile.. tek handikabı marka kısmında bajaj yazması.. Pulsarımdan memnunumm ama.. boy kilo bakımından biraz iri olduğumdan kalıplı bir motosiklet istiyorum.. canlısını bir görmem, denemem lazım..

aslında bütçeyi biraz daha arttırıp.. xl700 ve dl650 lerden temizini bulursam onuda alasım var..

Arkadaslar mrb. Foruma yenı uye oldum. Pulsarın 2017 mdelını almak ıstıyorum fakat 4 bın pesınatım var ve kredı kartı yada kredı kullanmıyorum. Bıkac yere sordum fakat kart ıle satıs yapıyorlar. Bıldıgınız yada yardımcı olabılecegını dusundugunuz bıyer varmı konu ıle ılgılı yardımcı olurmusunuz

Arkadaslar mrb. Foruma yenı uye oldum. Pulsarın 2017 mdelını almak ıstıyorum fakat 4 bın pesınatım var ve kredı kartı yada kredı kullanmıyorum. Bıkac yere sordum fakat kart ıle satıs yapıyorlar. Bıldıgınız yada yardımcı olabılecegını dusundugunuz bıyer varmı konu ıle ılgılı yardımcı olurmusunuz

gemcioglu ticaretdiyesanırım maraşta bir yer var.biraz peşin gerikalanı 14ay taksit yapıyorlar.ama motor fiyatı biraz yükseliyor,
ruhsatada rehin koyuyorlar borcu bitenekadar satamıyorsun.
oradan alabilirsın ama biraz tuzluya geliyor.

merhaba 2015 25 inci hafta üretimi sıfır , hiç kullanılmamış ön arka lastik takımı 200 tl ye verebilirim 220 istiyordum ilanım vardı.
düşünürseniz mesaj atın
@atmaca5353

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

Bilmediğim, binmediğim bir motor hakkında yorum yapamam. Bilmediğim husustada konuşmam, sizde öyle yapın bence güzel dosthane bir tavsiye :) Cevap vermesi gerekenler bence arkadaşa gerekli bilgiyi aktarırlar.
İyi günler dilerim.

ALLAH ALLAH kendi kendime soruyorum acaba ben motor hakkında ne konuşmuşum Ayrıca Tavsiye almıyorum. Size'de iyi günler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar