Merhabalar degerli uyeler. Hobidaslarim.
Ben de subat 2018 itibariyle Fiddle lll kullanicisiyim. Boyum 1.95. Kilom 125. Esim ise benden beklenenin aksine 1.70 boy ve 60 kilo. Iki kisiyle gayet rahat bir sekilde sehirici yolculuklarinizi yapabilirsiniz. Gozunuz arkada kalmasin. Kaldi ki biz 3 kisi biniyor gibiyiz benim sayemde

Yokuslarda gitmeme gibi bir derdi yok. Sehirici kullanimlar icin bekleneni fazlasiyla veriyor kendisi. Fakat 30 km uzeri kullanimlar icin nispeten yorabilecegi kanaatindeyim. Tabi bu yorumu okurken benim ortalamanin uzerinde boyutlara sahip oldugumu goz onunde bulundurun lutfen. Bu motorla kusadasindan izmir e aydin a bodruma tek mars giden insanlari taniyorum. Onlar da benimle ayni kanaatteler acikcasi. Yakit konusunda inanilmaz cimri degil fakat 170cc ye gore gayet ideal bence. Tek basima yolculuk ederken 110 km yi gordum. Canta demiri problemi var evet. Bir de sele alti bagajina kask sigmiyor. Gidon altinda ufak bir bosluk var. Cep telefonu ve cuzdan gibi seyleri koyabilirsiniz fakat su gune kadar 1 kere bile kullanmadim. Cakmaklik cikisi da var. Farlari gayet basarili. Fren ise "yeterince" basarili

fakat unutmamak gerek cbs var. Otoban misali yollarda cok rahat 90 ila 100 kmlerde kullanabilirsiniz. Su an 1800 km lerde. 1 kere kilometre teli koptu. Servisinde ucretsiz degistirdiler. Ayrica gorunumu de oldukca hos bence. Retro bir havasi var inceden. Kendi kaliplarindaki diger scooterlardan da guclu ayrica. Kendince torklu diyebilirim bu sebeple

muadilleri arasinda kesinlikle tavsiye ederim. Benzer segmentteki diger scooterlari da kullandim fakat ya gucsuzler ya da hem gucsuzler hem kullanissizlar. Son vaziyet budur. Saglicakla kalin