zorla motor aldıracaksınız bana haa :pl:

nerden girdim nasıl girdim bilmiyorum motosiklet.net e ama girdik işte bi şekilde :) siteyi hatmettim forumu da hatmetmek üzereyim .

1998 den beri motorsiklet kullanmıyorum , askere giderken ayrıldım minsk125 eminden (bu motoru alış hikayemi de en komik anılarınız bölümüne yazmıştım) askerden geldikten sonrada babamın hastalığı yüzünden bir otomobil aldık , otomobilin masrafları yüzünden motora bakamaz oldum sonrada 150 milyona sattım gitti . (ruhsat hala üstüme o da ayrı bir konu inşallah başımıza bişii gelmez)

motosiklet.net i takip ettikçe sanırım havalarında etkisiyle kanım yine fıkırdamaya başladı , birde üstüne üstlük honda nın st1100 touring ini kullanma fırsatı buldum bir arkadaşta , iyice dellendim hatta kudurmaya başladım yavaştan . İlk başlarda gireyim krediye alayım şööyle 500cc üstü bir touring diye düşünüyordum sonra DD nin önerileri doğrultusunda twister mükemmel geldi bana ama dedim ya gaza geldim diye o gazla ben şimdi hiçbir masrafa giremeyeceğimizi tamamen unutmuşum , yinede hala kıvranıyorum 1 haftadır uykularım kaçmaya başladı sanırım gidip 1 milyara falan ikinci el mir kanuni mz falan alacam rahatlayacam..

offf yaaa

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Rahatlala tabii :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olurmu beah motor olmassa mobilet al :)

mobileti bi süreliğine yarış bisikletiyle geçebiliyorum adamlar aynen şöyle oluyo :pl: :pl: :pl:

danger0' Alıntı:
mobileti bi süreliğine yarış bisikletiyle geçebiliyorum adamlar aynen şöyle oluyo :pl: :pl: :pl:
ee bu yarış bir yere kadr değilmi. bir yerden sonra tabi senın yuzun bole oluyor. yorulduktan sonra da sen bole oluyorsundur :pl: :pl: :pl:
:cherry:

hadi allah kurtarsın :) ben en son öyle olduğumda CBR250 nin üstünde buldum kendimi 3 gün içinde. ( Uykuyu çok seviyorumda uykusuz yapamıyom) şimdi rahat rahat uyuyorum 1 yıldır :)

oha bakmadan yazmışım 13 senelik konuya :) şuan troll oldum utanıyorum kendimden :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar