Videonun başında da adam uyarıyor sol şeritte frene basma sağa kaç hızlı şeridi işgal etme diye ama senin vurduğun arkadaş anlamadı herhalde.
Bu şahsın vurduğu arkadaş anlamadı herhalde diye bir şey yok. Daha yakından bakmak gerek duruma.
Siz daha olayın veya olayların farkında değilsiniz. (konuyu açan arkadaşa konuşuyorum.)
Toplu bir sürüş yapılıyor, ortaya o ekibin, grubun uyacağı kuralları sayan bir kişi çıkıyor. Burada hiç bir sorun yok. Toplu sürüş yapılacağı zamanlarda grubu yönlendirecek, koordine edecek kişilerin bu şekilde çıkıp konuşma yapması tabı ki normaldir.
Bu şahıs, ismini vermeyeceğim bilen biliyor. Youtube kanalı olan, izleyici ya da görüntülenme sayımı nasıl artırırımı diye düşünmek dışında hiçbir düşüncesi olmayan, hiç bir kuralara riayet etmeyen, vefat eden arkadaşının arkasından smile koyarak pansumana gidiyorum diyerek konu açan biridir.
Kalkıp bir de bu olaylar sonrasında bizi oraya toplayana sormak lazım diye yorum yapabiliyor. Senin hiç bir şekilde kendi iraden, kontrolün veya aklın yok mudur ?
Diyelim k, buraya gelip kaza videonun önüne seni haklı çıkaracak bir anons koydun. Ancak bu anons standart bir grup sürüşü için geçerlidir. Dediğim gibi bu tip uyarılar kalabalık bir sürüş öncesinde mutlaka yapılır. Sürüş anında ölümlü bir kazanın olduğu durum extreme bir durumdur ve o an için asla söz edilemez. Seni de haklı çıkarmaz.
Xj6 lı arkadaş ileride olan kazayı ve tehlikeyi senden çok çok önce fark etmiştir ve frenleyerek kaza ve tehlike durumundan uzaklaşarak sol şeride kaymıştır. Yavaşça oynatılırsa video dediklerim görülecektir.
Sen ise bu oluşan kazayı ve tehlikeyi fark edemeyip bu arkadaşa beceriksizce vurmuşsun. Bir önceki konundan sonra da buraya gelip ben suçsuzum önüme frenleyerek atladılar bende vurdum üzerimdende kawasaki geçti modundan görüntünlenme sayısı arttırmak çabasında olan başarısız bir yayıncısın.
Başarısızsın diyorum çünkü yayıncılığın başarısı ulaştığı rakamlar değil, etkilediğin yada olumlu birşeyler kattığın kitledir. Mümkünse sür, kayıt et ama paylaşma.
Umarım bu tarz sürüşünle sadece kendine zarar verir ve başka insaların canını yakmazsın. Ama gördüğümüz gibi bu pek mümkün olmuyor.
Herkese iyi forumlar dilerim.