Genelde Muhammed Kandemir arkadastan alıyor sayfadakiler 60 tl idi sanırım
Kesinlikle cok degisiyor ve guzellesiyor sürüş
kardeş gidon yükseltmeyi nereden ve kaç paraya aldın? işe yarıyormu? yükseltme ne kadar yakınlaştırma sağlıyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------
kardeş gidon yükseltmeyi nereden ve kaç paraya aldın? işe yarıyormu? yükseltme ne kadar yakınlaştırma sağlıyor?
site veya internet satış linki var mı? motosiklet mağazası mı?
Genelde Muhammed Kandemir arkadastan alıyor sayfadakiler 60 tl idi sanırım
Kesinlikle cok degisiyor ve guzellesiyor sürüş
Beyler-bayanlar, pulsarda arka tekeri 140 yapıp ne gibi farklar yaşandığını söyleyecek olan var mı. Malum arka fren çabuk kitliyor ve kayıyor. Acaba arkaya 140'lık mitas mc50 alsam sürüşü daha stabil yapar mı? Yakıta ve ekonomiye ne gibi bir etkisi olur? Amacım gösteriş değil, sadece arka fren ve stabilite durumu ne olur diye merak ediyorum. Hız meraklısı değilim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Hocam ben de düşündüm şu gidon yükseltmeyi de içindeki kablo biraz kısa olduğu için direksiyon çevirme işi biraz sıkıntılı oluyor diyorlar. Bileğe binen yük azalıyor mu?
Beyler-bayanlar, pulsarda arka tekeri 140 yapıp ne gibi farklar yaşandığını söyleyecek olan var mı. Malum arka fren çabuk kitliyor ve kayıyor. Acaba arkaya 140'lık mitas mc50 alsam sürüşü daha stabil yapar mı? Yakıta ve ekonomiye ne gibi bir etkisi olur? Amacım gösteriş değil, sadece arka fren ve stabilite durumu ne olur diye merak ediyorum. Hız meraklısı değilim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Hocam ben de düşündüm şu gidon yükseltmeyi de içindeki kablo biraz kısa olduğu için direksiyon çevirme işi biraz sıkıntılı oluyor diyorlar. Bileğe binen yük azalıyor mu?
hava filitresi yağ içinde
2500km de yağ degiştirdim filitre ile çıkan yağı ölçtüm 1150 çıktı ve takibe başladım
5000 bakımında yine eksik ama serviste ölçmeye birşey yoktu ama yine eksik dedi hava filitreini değiştirdik ama hava filitresinin içi yağ içinde idi fazla sıkıştırdysan olur dedi Yok dedim ama ondandır dedi
Abi dün 7500 km yine yağ yağ filitresi hava filitresi değiştim yağ gene eksik bu sefer hava filitresine bulaşmamış ama hava filitresinin kutusunun içinde yarım su bardağı kadar yağ çıktı 7.5 devir i geçmedim 100 ü geçmeden 5 devirde vites değiştirdim 150 km yol yaptım biraz önce tahliye yi bir açtım yine çay bardağının dibini bir parmak dolduracak kadar pırıl pırıl yağ aktı
Şimdi ben ne yapmalıyım sorun nedir motor açtırmak istemiyorum
Yepyeni motor sekmanlarda sorun olması imkansız diye düşünüyorum rodajı çok özenerek yaptım bir anlam veremiyorum
Arka tekeri bende mitas mc 50 taktım yaklaşık 4000 km oldu ıslak kuru farketmez muhteşem performans.
İlk bir iki km sonra çok güzel yol tutuşu var benim arka tekerim neredeyse hiç kitlemiyor. Tabi çok sert frenlememek kaydıyla. Bence mc 50 tam pulsarlık lastik, tavsiye ederim..
harbiden 11 küsür veren olmuş pulsara.ben hayatta satılmaz diyordum baya yanılmışım.bari pulsar alıcağınıza rs200 2016 model alsaydınız aynı paraya rs200 almış olurdunuz.ayrıca euro 4 nedeniyle 2016 2015 2014 modellerinin bariz bir şekilde daha hızlı ve performanslı olucağı kanağatindeyim.aslında euro uyumları her arttığında performans düşüyüyor.tek kazanan çevre ve doğa