TEZEK KOKULU YAPIŞTIRICI TWİN GUM..

Bunun alman malı olanları satılıyor. Hatta çelik çalıştırıcısı diye söylerseniz verirler. 2 tüpü bire bir karıştırıp kullanılıyor. Daha önceden kullanmıştım. Tezek kokusu hatırlamıyorum.

Motosikleti
BWS 100
kullandım, tezek kokusunu hatırlamıyorum. Ama ağır koktuğunu hatırlıyorum.
Çılgın yapıştırıyor. Tavsiye ederim.
Piyasada çelik yapıştırıcı, iran yapıştırıcısı gibi tabirler ile de duyulabildiği oluyor.

edit: kanımca japondan daha güzel oluyor. Tabi aktivatörü olmadığı için japona göre biraz geç kuruyor. Ama kuruduğunda, mükemmel.

Bu yapıştırıcının tutması için yüzeylerin pürüzlü olması gerekiyor. Yoksa bir halta yaramıyor. Güzelce masaya yapıştır, sonra falçata ucuyla tut acundan kaldır at. O derece temiz yerlere YAPIŞMIYOR yani

DKN

bu kokuyu seviyosanız tezek (kibar olayım) kokulu bitki bile var. bazı insanlar enteresan bir şekilde sevdiği için evinde bakıyor ama tavsiye etmem. misafirliğe gittiğimiz birinde vardı fazla oturamadık çaylar bitmeden kalkıldı

Arkadaşlar dün dizüstünün kırık kasasını yapıştırdım çok sağlam duruyor..Bakalım koyverecek mi?

Olum varya ben bir yapistirim.. orjinalinden daha iyi olur varmi adami madam edecek :mrgreen:

Ben kullandım. İki parça da plastik ama yüzeyler pürüzsüzdü. İlk başta o pis kokuyu duyunca "bi b.k. yaramaz demiştim", hakikaten de yaramadı. Ertesi gün yapıştırdığım parçalar (ön çamurluğu plastik uzatma yapmıştım) birbirinden çıtırdayarak ayrıldı. Yüzeydeki kalıntıların bir kısmını tırnağımla, bir kısmını da sert bir cisimle çıkartım. Bence beş kuruş etmez, en azından benim işimi görmedi.

Bunu alma sebebim yıllardır satılan çift tüplü 404 marka ürünü ararken satıcının "bu da iyi abi" demesine kanarak aldım. Neyse sonra çift tüplü 404'ü buldum da sorunumu çözdüm.

Kısaca o yapıştırıcının kokusu neyse iş görme becerisi de o!!!

Kullandım hiç bir işe yaramıyor çift tüp 404 ün yerini asla tutmaz

Erdem surdan suraya gemiyir daricayami gelcek :) onumuzdeki hafta sonuna dogru gelim kofteler benden mangali ayarla aksam yakalim eskihisarda.. lastigi yaptir hafiz

Zehir alinin yeri..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

Erdem surdan suraya gemiyir daricayami gelcek :) onumuzdeki hafta sonuna dogru gelim kofteler benden mangali ayarla aksam yakalim eskihisarda.. lastigi yaptir hafiz

Pendiğe gidek müdür la eskihisar eskisi gibi değil sahili ufaldı bayağı.. Sen lucası da al dibine vurak muhabbetin geçen gün geldiğin sarmadı :D

Burgman le gelirim olmadı sıkıntı değil..

Vayy benim ayagimi kaydircan erdemle kanki olcan.. :mrgreen: Soylerim. Gelirmi bilemem. La mangali biz yakcaz yokmu oralarda yer pendik uzak gerci bana fark etmez

Son düzenleme:
Ya yok arkadaşlar hani elimde kutu olsa mumune yollayayım diyecem cidden tezek kokuyor... Ben başka yapıştırıcı önerisi çıkan olur diye de açtım konuyu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar