paramı nasıl değerlendirmeliyim akıl verebilirmisiniz

öncelikle çok fazla başlık açıldı bu konuda biliyorum ama bende sormak istedim elimde 6500tl var 1000 tlsi ehliyete gitti.1500 tl ekipmana harcadığımı varsaysak eğer kalan paranın hepsini motora yatırırsam 6 ay içinde herhangi masraf çıkartırmı motor? (sigorta vs. hariç)
yada ben bu paradan en azından 500 tl ayırsammı (herhangi bir kaza durumunda parça vs. için)

şimdiden teşekkür ederim.

dipnot: motoru 2. el almayı düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizin kullanmanıza bağlı ... Alacağınız motor neydi 4500 tl'ye ikinci el ? 2014-2015 model bir ybr 125 bulabilirsiniz...

Başlığa cevabım: Bankaya Yatır %10 aylık faiz işlesin.

Eyer motor sürüyorsan sağında solunda 200 tl olsun her an lazım olabilir zincir kopar yolda kalırsın,yan yatar grenaj gider,yağ,hava filtresi,fren balatası,vs
200 köşeye at ve orda beklesin.

Arkadaslar selam ben uzun yol icin bi motosiklet ariyorum. 2019'da kismet olursa bir Asya turu yapmak istiyorum 20.000 kmlik. Su siralar Ural marka motosikletleri gözüme kestirdim. Sizce bu secimim nasil? 20.000 km'ye dayanir mi? Yoksa sorun cikarir mi bana? Tabi ki 2. el almayi düsünüyorum. Baska marka tavsiyelerine acigim. Bu tarz uzun yol tecrübesi olan var mi aranizda?

Arkadaslar selam ben uzun yol icin bi motosiklet ariyorum. 2019'da kismet olursa bir Asya turu yapmak istiyorum 20.000 kmlik. Su siralar Ural marka motosikletleri gözüme kestirdim. Sizce bu secimim nasil? 20.000 km'ye dayanir mi? Yoksa sorun cikarir mi bana? Tabi ki 2. el almayi düsünüyorum. Baska marka tavsiyelerine acigim. Bu tarz uzun yol tecrübesi olan var mi aranizda?

eskiden bir ural vardı şimdi bir ural daha geldi. aynı motormu bilmiyorum ama bu fiyatlarla piyasası olacağını sanmıyorum. bu yüzdende pek kullanıcısını görmedim daha doğrusu hiç görmedim.

Ural eski efsane motor, BMW'nin atasıdır ve eşek gibi sağlamdır. Yenileri nostalji amacıyla üretildi, kullanımda ne olacağı belli değil, ben olsam uzak dururdum.

DKN

ayırdığın 500 lira bir süre sonra piyasaya karışır gider. ekipmanların,motorun ve sen başbaşa kalırsınız.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hayatını yaşa şükret mevlaya
Hiç götüren varmı öbür dünyaya
Haydi kollarını kaldır havaya usta

Bas bas paraları Leylaya
Bi daha mı gelicez dünyaya

15.000 tl için enpara.com aylık 100 tl falan veriyordu. Şu anda 6500 tl için 1.25 1.30 tl veriyor günlük. O yüzden bankaya yatırmak (eğer üstüne koyulmayacaksa) çok mantıklı değil

2019 yılına plan mı? :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başlığa cevabım: Bankaya Yatır %10 aylık faiz işlesin.

Eyer motor sürüyorsan sağında solunda 200 tl olsun her an lazım olabilir zincir kopar yolda kalırsın,yan yatar grenaj gider,yağ,hava filtresi,fren balatası,vs
200 köşeye at ve orda beklesin.

Faizi teşvik etme
Faiz, Allah'a peygamberimize savaş açmaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar