Ayak basamak plastiği değişimini nasıl yapabiliriz? Aranızda değiştiren var mı?
Arkadaşlar esd ile normal YBR nin arka kampanalari bire bir aynımi? Arka kampanayi değiştirip ebc marka takayım diyorum ama esd ile ilgili hiç bir bilgi yok. Farklı marka takip memnun kalan varsa paylaşırsa sevinirim.
Motorunu satan arkadaslar varmı ? Eski kasa olur yeni kasa olur Km düsük olması sartıyla,Araya araya hal oldum piyasa cok yükselmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
Bugun için 2014 beyaz ybr kaporası verdim insallah pazartesi aranızdayım
Ön frenim sürekli sürtüyor. Bahçede cbf var onun tekerini hızlıca çevirdim neredeyse hiç sürtmüyordu baya döndü ama benim motoru çevirince 2-3 tur atıp teker duruyor. 2 ustaya götürdüm 2 side pek ilgilenmedi normaldir dedi geçti. Bunu nasıl çözebilirim?
Hayırlı olsun şimdiden
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:15 ----------
Disk yamulmuş olabilir. Dikkatli incelemek lazım. Benimkide sürtüyor. Bir kere kaza yaptım öndeki arabayı son anda farketmemle ani fren yaptım sağ tarafa yatıp arabanın arka tamponuna çarpmıştım ondan sonra senin tarif ettiğin gibi sürtme var. Büyük ihtimal disk yamuldu benim
Merhaba Bugun motorun 7000 bakımı yapıldı. Yamaha Tuna da 200 Tl aldılar normal midir bu fiyat ?
Hava fitresi buji yağ değişimi yapılmış. Bana da anormal geldi.
Evet motorumu almıs bulunmaktayım,Sabah 2 kişi bir motorla gittik 128 km oda ybr idi,Motoru gördüm 7 aydır yatıyormus akü bitmiş durumdaydı kondisyon olarak iyi durumda bayagı,10 dakikada satıs aldım,aküsünü,yagını ve arka disli civatalarını degiştirdim,Dönüşte arkadasın ehliyet sorunu oldugu için geldigimiz motoru otobus bagajına atıp 130 km yolladık,apar topar cektigim resimleri atıyorum,ilgilenicek zamanım kalmadı yorgunuluk iş güc kapattım otoparka hafta sonu biseyler karalarım.
Akü 12.7 amper 65 tl
15.50 Yag 20 Tl
Arka Civatalar 5 Tl
İscilik 10 Tl
2014 Model kendileri![]()
http://i.hizliresim.com/YD9lvk.jpg
http://i.hizliresim.com/Ly64a0.jpg
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, benim bakım 800 TL tuttu, bu YBR bakımı yanında bedava kalır, 2011 de isteyipte 2017 de nasip olan motor, bu sayfada beni pek tanıyan olmaz, bu sayfada en son 2011-2013 arasında yazmıştım, herkese selamlar
Arkadaşlar benim motor yokuş aşağı inerken gaz kapatınca egzoz patlatmaya başladı bir süredir. Patlatmak derken öyle pat küt falan diye yüksek sesler gelmiyor ama kaskın içinden duyabileceğim seviyede devamlı pıtırtı patırtı şeklinde oluyor. Hava ayarından olduğunu düşündüm ama hava ayar vidasını bulamadım bir türlü. Yerini bana tarif edebilirsiniz çok sevinirim.
Ya da hava ayarı değil başka birşey buna sebep oluyorsa onu söylerseniz sevinirim. Teşekkürler