Merhaba
Arkadaşlar ön ve arka tekerlere kaç hava basıyoruz? Aldığım bayiye sordum bilmiyor![]()
Ön 25 arka 28 (psi)
Merhaba
Arkadaşlar ön ve arka tekerlere kaç hava basıyoruz? Aldığım bayiye sordum bilmiyor![]()
arkadaşlar ankarada bakım için nereye gidebilirim kimse yokmulütfen yardım.
motomekanik ve yaycılar motor var ikisinden birine gidebilirsiniz.
Herkese selamlar. Önceki motorumu sattım (ybr 125) pulsar 200 almak istiyorum ama piyasası uçmuş durumda. 7 bine satın alınmış motorları yine 7 bine satıyolar sıfır almak daha mantıklı görünüyor ama bütçem de o kadar yok. 150ns almak istemiyorum. Ne yapıcam ben:sunny:
@ayzek
10.000 bakımda bujileri değiştirdiniz mi?
Taner sana katılıyorum motul gercekten çok iyi
10.000 bakımında castrolun tam sentetik yağı racing koydurttum ama motulun tadını vermedi
Bana göre motul sentetik yağları candir .
hayır 20.000 de kontrol edilip değişiyor 10.000 de bujimi değişireğer herhangi bir sorun yoksa kararma vs gibi değiştirmeyin gereksiz masraf olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
bende 5100 yarı sentetik olanı kullanıyorumdum castrol gerçekten bu ne ya dedirtti bütün vidalar sıkılınca cızırtı vs hiç birşey kalmadı arka amortisör vidası bile gevşemiş söylemeyi unutmuşum birde sol koruma demiri çatlamış onuda bakımda farkettik garantiye girmez dediler darbe,ezilme vs hiç birşey yoktu bende buna anlam veremedim dedim parasını ödedim fabrika ile görüşeceklermiş garantiye girerse 37 liraydı sanırım bir sonraki bakımda indirim yapılacak![]()
Evet arkadaşlar merhaba bende kuralkandan yağ filtresi ve hava filtresi sipariş ettim.Kendim yağ da alıp kendim değiştirmeyi düşünüyorum.Yağ olarak servis günlerin 10 50 castrol koymuşlardı bende motor hissiyatı kaybetti gibi hisettim evvelce motul 15 50 kullasnmıştım.Şimdi ayzek arkadaşımın tavsiyesi üzerine 10 40 motul alayım diyorum ne dersiniz.Birde servis dışı güvendiğiniz bakım yaptırdığınız Ankara da usta varmı?İyi akşamlar.
10 40 dan sorun çıkacağını sanmam zaten sıvı soğutmalı motor şıkışık trafik haricinde fan açtığını bilmem birde 2500 de ara yağ değişimide yapıyorum o yüzden kalın yağ koymaya pek sıcak bakmıyorum bir dene derim abicim