Konuyla alakasiz olabilir ama aslinda cok alakali.. konusmak istedigim cok sey var ama konusmak istedigim tek kişi..
28 yıldır hayattayım şükür. 18 yıldır da yaşadığımı düşünüyorum. 10 yaşından beri evdeki işleri falan yapıyorum. 18 yıldır da yaşıyorum. Yeri geldi içtim. Yeri geldi gezdim. Deli gibi para harcadım. Şimdiye kadar rahat şu anın sıfır orta sınıf araba parası yemişimdir diye tahmin ediyorum. En kral otellere de gittim. En kral arabalara da bindim. Öyle orta sınıf falan da değil. En kral mekanlarda yemekte yedim içtim de.
Yaptığım hiç bişeyden de pişman değilim. Eskiden pişman olurdum ama pişman olduğum şeyleri düşündüm pişman olacak bişey yapmadığımı farkettim. Keşkelerimi azalttım. Keşke demiyorum iyi ki demeye başladım.
İyi ki tanıdım iyi ki yedim iyi ki gezdim. Çünkü bu hayattan bi tane , bu benim hayatım ve onu dolu dolu yaşamak lazım. Parasız da kaldım cebimde binlerle de gezdim.
Zamanında Türkiye'de Milka çikolataları yokken ben yerdim. Aileminde desteği sayesinde yapmadığım şey kalmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
Keşke deme kardeşim. Keşkeler pişmanlıkları doğurur. Pişmanlıklarda daha çok hata yaptırır diye düşünürüm hep.
Yıldız tilbenin dedigi gibi ,Yıldız Tilbe'nin de dediği gibi "Hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken canım sıkılıyo"![]()
Kotu anlamda elestirmek icin soylemiyorum ancak bahsettiklerinize bakilirsa hayati maddiyat , luks ve harcama olatak goruyorsunuz. Milka cikolata yokken yemek gibi bazi seyleri pozitif anlamda buyuttugunuz gibi nrgatifleri dr vardir. Hayati cok fazla maddesellestirmeyin. Mutluluk para ve harcamayla bir yere kadar oluyor ancak kendinizi egitemdiyseniz is isten geciyor...
Jimiye katılıyorum
hayırdır abi sizin neden en karanlık saatlerinizi gece...
şu anda yaşıyorum ama 4 silindir naked yada ss aldığım zaman hızlı yaşamaya başlayacağım.