Motosiklet Kaçırmak!!!

Küçük yaşlarda ben yapmadım fakat neredeyse bütün arkadaşlarım babalarından araba kaçırmıştır gizlice sürüp getirmiştir, çocukluk işte :)

Bende birazdan abimin cbr600rr'ına aynı şeyi yapıcam izlenimlerimi size aktarıcam. Evin yakınında trafiğe kapalı büyük bir alan var orada sürücem kaskta kamera da mevcut.

Evden çıkmadan annene söyle de helva kavursun.

Arkadaşım pardon manyak mısınız? Daha motor sürmeyi bilmiyorsunuz doğru düzgün araba mı bu kaçırıyorsun 600lük motoru.

Yalnız gaz tepkileri baya fazla ama 1. ve 2. viteste 5 bin devri geçmezsen pek sıkıntı olmuyor :)

Motosikleti
Yamaha XT600
Hep bunlar ''Takıntılı'' gittikten sonra oldu arar olduk takıntılıyı :cherry:

Abisinin 600 cc'lik motosikletini kaçıran tecrübesiz kardeş az kalsın patates oluyor du...

Diye haber yaparlar , birde abin motorundan olur . Sonra aile büyükleri abine yüklenir ' hep senin motor merakından oldu bunlar ' diye . Yapma böyle şakalar , neşeli bitmez sonu .

http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/

:mrgreen:

Daha önceden abimin gözetiminde sürdüm birkaç dakika, zaten kapalı alanda sürdüm

trol detected. bknz. üyelik tarihi. bilmem felanca üyenin bilmem kaçıncı sahte üyelikle açılan bilmem kaçıncı trol konusuna hoş geldiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben oyalıyorum beyler siz kaçın :D

Üyelik tarihine bakarak trol muamelesi yapan arkadaş zeka yaşın kaç ? Bu nasıl bir kafa ? Açtığım hiçbir konu troll değildir. Bu forumda senden daha eskiyim sadece üyelik hiç açmamıştım yeni karar verdim ve açtım. Lütfen troll muamelesi gösterirken mantık çerçevesinde düşünün. Inanmayan arkadaş buyursun gelsin istanbul sultangaziye. Yol + yemek + sınırsız çay. Ben ilahiyat öğrencisiyim trollemem.

"Ben ilahiyat ogrencisiyim trollemem" dedikten sonra trol olduguna inandim:)) forumda daha eskiymis ama yeni uyelik acmis bu da ilahiyatci kafasi olsa gerek:)
Üyelik tarihine bakarak trol muamelesi yapan arkadaş zeka yaşın kaç ? Bu nasıl bir kafa ? Açtığım hiçbir konu troll değildir. Bu forumda senden daha eskiyim sadece üyelik hiç açmamıştım yeni karar verdim ve açtım. Lütfen troll muamelesi gösterirken mantık çerçevesinde düşünün. Inanmayan arkadaş buyursun gelsin istanbul sultangaziye. Yol + yemek + sınırsız çay. Ben ilahiyat öğrencisiyim trollemem.

Niye bücür ülkeyi yöneten ilahiyatçı çalıp çırpar da ilahiyatçı trollemez mi..

Seviye neden yerlerde...ilahiyat kelimesinin anlamını bile bilmeyenler dışarıdan ilahiyatçı böyle yapar, söyle yapar genellemesini yaparak ne kadar yanlış düşündüğünü belli etti.

Seviye neden yerlerde...ilahiyat kelimesinin anlamını bile bilmeyenler dışarıdan ilahiyatçı böyle yapar, söyle yapar genellemesini yaparak ne kadar yanlış düşündüğünü belli etti.

Birader kaçırmak caizmidir değilmidir senin gibi ilahiyatçının bilmemesi seviyenin yerlerde olmasına neden olmuş..

Bakınız : Kul hakkı..

Haktır git ya..

ahahah düşünebiliyormuş :mrgreen: Bir de mantık çerçevesince düşünmüşmüş senin mantığına çomak girsin ne diyeyim :mrgreen:

c3y

Niye bücür ülkeyi yöneten ilahiyatçı çalıp çırpar da ilahiyatçı trollemez mi..

Senin sorunun dünyaya siyasi gözle bakman senin sıkıntını buldum ama çaren yok tek çare beyin nakli ki o kadar değerlide değilsin yazık :)

Hiç bir zaman normal yıkanmamıs beyinler gibi düşünemeyeceksin hep bir siyasi hep bir siyasi zavallıı kardeşim :(

Senin sorunun dünyaya siyasi gözle bakman senin sıkıntını buldum ama çaren yok tek çare beyin nakli ki o kadar değerlide değilsin yazık :)

Hiç bir zaman normal yıkanmamıs beyinler gibi düşünemeyeceksin hep bir siyasi hep bir siyasi zavallıı kardeşim :(

Aynı sınıftalar.. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar