pazar günü şile ye gözleme yemeye mi gitsek:D

arkadaşlar pazar günü sizce şile nin hava durumu ne olur. yavaş yavaş eski şile yolundan gidesim var gözleme yemeye.

Yol çok kötü. Birsürü çalışma var yol üzerinde, ağır vasıtalardan mundar olmuş her yer. İçimiz dışımıza çıktı 2 hafta önce, gidersin gitmesine ama çok yorucu olur. Çok içlere girmeden durmanı ve ilk veya ikinci mekanlara kadar takılıp dönmeni tavsiye ederim.

Yol kötü sayılır, ama gitmek fazla sıkıntı değil, Reşadiye - Sahilköy - Sofular üstünden daha keyifli gidiliyor hatta. İşler yoğun olmazsa ben de gitmeyi planlıyorum bu hafta sonu.

Yol çok kötü. Birsürü çalışma var yol üzerinde, ağır vasıtalardan mundar olmuş her yer. İçimiz dışımıza çıktı 2 hafta önce, gidersin gitmesine ama çok yorucu olur. Çok içlere girmeden durmanı ve ilk veya ikinci mekanlara kadar takılıp dönmeni tavsiye ederim.

yediğimiz gözlemede çük gibiydi allah affetsin.. şileye değil uçmakdereye gidin gözleme yemeye, aklınız kaçar o lezzetlere.

maksat gözleme yemek değil ki maksat nostalji yapmak :D bi mezarlığın yanında dere vardı oraya gitmek istiyorum.

Ucmakdere ya da riva
Kısa kes dersen riva
Uzun anca tatmin eder dersen uçmakdere

Maceraya gerek yok derim.
Ya da otobandan yapıştır sileye orada yolda yersin yiyeceğini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar