Hafta içi Gece İstanbul Yalova Git Gel

Sen bismillah diyip konuyu ac gerisi gelir istersen ilk bulusmayi pendik gibi organize et insallah orda olucam.. ;)

Watsup olursa telefonu veririm eklersiniz.
Hanim geç çıkıyor isten boş olduğum günlerde ben de gelirim gezmeye yer arıyorum zaten.

Canakkaledemi oturuyorsun yoksa memleketinmi.. aramizda senide gormek isteriz tabi.. ama canakkale uzak degilmi.. gel gir icin..

Top sende.. oralari pek bilmem ama mt den samet agir arkadasimiz var pendikte yardimci olur..

Çanakkale memleket. İstanbul anadolu tarafındayım. Güncellemek nasip olmadı şehri :)

Önce bu çarşamba gece kim motor sürmek ister onu görelim, yalova pendik bakarız, gündüz hava harika olacak bu hafta, gece yağış riski %0 yazıyordu....

1-polo34

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Beleş yemek varsa bende gelirim.
Hepi topu 2500 km yol.
Sabah 10 gibi yola çıksam akşam en geç 8'de orda olurum.

Çarşamba tüm gün izinliyim. Canakkaleye gitme durumum yarin netlesir gitmezsem ben de gelirim.

Önce bu çarşamba gece kim motor sürmek ister onu görelim, yalova pendik bakarız, gündüz hava harika olacak bu hafta, gece yağış riski %0 yazıyordu....

1-polo34

Reis valla 100 ü geçemiyorum 100 e geldin mi de tekrar yavaşlıyorum 1. Vitesten tekrar aynı şekil. Çok isterdim ama ben sizi çok yavaşlatirim :D size iyi yolculuklar takipteyim rodaj bir bitsin de rahat rahat gelirim.

Yemek ısmarlarsan bende gelirim,hatta kahvaltıya bile kalırım?:pl:

Bak hele isine geleni okuyo :) yukarda dedimki samet bize yardimci olur yol yordam gosterir derken ihaleyi bana kitliyon :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------

Beleş yemek varsa bende gelirim.
Hepi topu 2500 km yol.
Sabah 10 gibi yola çıksam akşam en geç 8'de orda olurum.

Abi sametle cokmu yazistin bu aralar.. :) :)

Pendikte neresi olacak ? Sözde tuzla da oturuyorum ama toplasan 2 kere ya indim ya inmedim sahile.

Sametim pendikte bulusmaya gelirsin heralde..adamim ;) izin alirsin dimi :) bi zahmet listeye benide ekleyin mobilden zor oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

Pendikte neresi olacak ? Sözde tuzla da oturuyorum ama toplasan 2 kere ya indim ya inmedim sahile.

Pendik yalova iskeledi onu en basiti uygun bence

Reis valla 100 ü geçemiyorum 100 e geldin mi de tekrar yavaşlıyorum 1. Vitesten tekrar aynı şekil. Çok isterdim ama ben sizi çok yavaşlatirim :D size iyi yolculuklar takipteyim rodaj bir bitsin de rahat rahat gelirim.

80-100 iyidir, yalnız bırakmayız seni, gel, bende benzer hızlarla gidiyorum...

Moderatör
Niye yalova ? ( sadece merak )

Bi gelip görmen lazım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

Sametim pendikte bulusmaya gelirsin heralde..adamim ;) izin alirsin dimi :) bi zahmet listeye benide ekleyin mobilden zor oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

Pendik yalova iskeledi onu en basiti uygun bence

Avatarınız çok havalı olmuş. Holding kurdunuz da haberimiz mi yok?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar