smrtGRİPS Titreşimli Bisiklet elciği Hakkında

Merhabalar abilerim, kardeşlerim..

smrtGRİPS adında titreşimli bisiklet elciği var öncelikle amacını anlatıyım bilmeyen varsa öğrenmiş olsun :p

Bu meret bisiklet gidonunda elciğin olduğu yerdeki demirin içindeki boşluğa sokuluyor :pl:
Bisiklet üzerinde sağa döneceğiniz zaman sağdaki elcik titriyor bluetooth ile telefona bağlıyorsunuz. Yani telefona bakmadan bilmediğiniz yollardan ilerleyebiliyorsunuz.

Mesela ben motorumla uzun yola çıkmayı düşünüyorum motorun elciğinin içinde bi boşluk var mıdır hiç bakmamıştım. Olsa da motorun titremesi smrtGRİPS i hissetmemizi engeller mi?

Tekeriniz Düz Bassın :king:

Motorda gidonda iki tarafta da gidon denge topuzları var. O topuzların bağlantı parçaları ise gidonun içinde yer alıyor. Yani fazlaca içeri koymanız gerekecektir. O kadar içerdeyken, motorun kendi titreşimi cihazın titreşimini bastıracaktır. Zaten giydiğimiz eldivenlerin yapısı titreşimi bir miktar bastırmakta.

Bluetooth kulaklık takar (kask içinde kullanmaya uygun olması lazım ki kaskı takınca kulağa baskı yapıp can yakmasın) ve navigasyonun sesli tarif özelliğini açarsanız, zaten döneceğiniz yeri söylediği için, işinizi görecektir.

3'li bir sapağa gelirse ne olacak? :) Ana yol soldan devam ediyor, sağa iki çıkış var? :)
Hele Türkiye gibi navigasyon sistemlerinin yollara aşina olamadığı ve olamayacağı bir ülkede, pek güven vermedi. :)

Kısa süreli göz atmalardan zarar gelmeyecektir, sürekli bakmaya da gerek yok zaten. Bir de interkom olursa, mis. :)

I-Phone-4-Telefon-Tutucu_47911_1.jpg

Problem solved

Motorda gidonda iki tarafta da gidon denge topuzları var. O topuzların bağlantı parçaları ise gidonun içinde yer alıyor. Yani fazlaca içeri koymanız gerekecektir. O kadar içerdeyken, motorun kendi titreşimi cihazın titreşimini bastıracaktır. Zaten giydiğimiz eldivenlerin yapısı titreşimi bir miktar bastırmakta.

Bluetooth kulaklık takar (kask içinde kullanmaya uygun olması lazım ki kaskı takınca kulağa baskı yapıp can yakmasın) ve navigasyonun sesli tarif özelliğini açarsanız, zaten döneceğiniz yeri söylediği için, işinizi görecektir.

Yanıtınız için teşekkür ederim peki şöyle denesek 2 çubuğu sağ ve sol cebimize koysak :) sağa döneceğimiz zaman sağ cebteki titrese :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

3'li bir sapağa gelirse ne olacak? :) Ana yol soldan devam ediyor, sağa iki çıkış var? :)
Hele Türkiye gibi navigasyon sistemlerinin yollara aşina olamadığı ve olamayacağı bir ülkede, pek güven vermedi. :)

Kısa süreli göz atmalardan zarar gelmeyecektir, sürekli bakmaya da gerek yok zaten. Bir de interkom olursa, mis. :)

Meraktan sordum zaten istesemde almam kulaklık takar öyle kullanırım daha iyi ekipmana zor para yetiştiriyoruz fanteziye gerek yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

iphone 7'm var universal bulsam da onların üstünde siper olacağını sanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar