FUAR ÇEKİLİŞİNDEN KAZANILAN DUCATİYİ ANINDA SATMAK

Değer kaybetmemesi adına oldukça mantıklı.
Sonuç olarak daha iyi bir motosikleti olabilir, ihtiyacı olmayabilir, ducatiyi sevmiyor olabilir, işletim maliyetleri fazla geliyor olabilir, tecrübesi olmayabilir. Çok fazla ihtimal var.
Şu anki pozisyonumda ducatiye binip benzin hesaplamaktansa, ben de satardım:p

Satardim. Alip bir iki gazlamadan sonra 2.el muamelesi ile fiyat çöküşü yaşamaktansa, satip gider bir şekilde biryerlerden bulup saatlik dener hevesimi alirdim =) Edicegim sohbet de yanima kar kalirdi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben olsam ben de satardım.
Böyle çekilişle kazanılan şeylerin vergileri alıcıya ait aluyor diye biliyorum. Bir de çekilişle kazanılınca veraset ve intikal vergisi diye bir şey çıkıyor, o da büyük para tutuyor. Boşuna başıma masraf açmaz satardım, dah abütçeme uygun bir şey alırdım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

uzun zamandır seni takip ediyorum sonunda ip adresine ulaştım şu an hacker arkadaşım oturduğun il istanbul olarak belirledi bu bilgiyi zaten profilinde buldum peşindeyim sürekli benimle alay ediyorsun

seni bulucam :D

Onur şahin benim,

Satıp dizel doblo alıcam arkasına da Osmanlı Tuğrası yapıştıracağım.
Kalan paraya da arsa alacağız.

Motosiklet sevmiyorum, tehlikeli.
Çekiliş için gelmiştim sadece fuara oda bana çıktı.

Son düzenleme:
uzun zamandır seni takip ediyorum sonunda ip adresine ulaştım şu an hacker arkadaşım oturduğun il istanbul olarak belirledi bu bilgiyi zaten profilinde buldum peşindeyim sürekli benimle alay ediyorsun

seni bulucam :D

sen zahmet etme ben senin tükanına gelcem :D

20 bin tl ile bir r 25 alınıp üzerine doğru düzgün ekipman bile alınamazken 20 bin € ile neler yapılabiliyor hay maşallah :salut:

Ilan sahibi arkadaş buralardaysa 50bin tl ye anlaşalım. Belki vergileri ödemek zor gelmistir. (Ölücü mod on)

Bnde olsam aynısı yapardım içimden geçen bütçeme uygun bir motor alırdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar