Buji bittik motor nasıl çalışır acil

Beyler motor ateş almiyor buji bozuk diyolar kuştepede mahsur kaldım bunun bi yolu yokmu 😣 Mondial 150 mash

kuştepe yokuşundan aşağı sal motoru zaten aşağısı kağıthane

dizel mi bu tabiki calismaz
Ne bilim abi ya bi ara soğukda çalişmasa içine deodart veya yanici sprey sık demişlerdi bununda bi yolu olur belki diye düşündüydüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

kuştepe yokuşundan aşağı sal motoru zaten aşağısı kağıthane
Abi motoru kamyonla balıkesire taşiyacam da yapabiliyorsam trump towers kadar itmim die dediydim neyse kuştepden trump towers a iticez desene akşam uzun

Kuştepede nerde mahsur kaldın onu da yazsaydın keşke. Alev ,köz sokak veya sondurak'taysan motoru bırak kaç valla.

buji tamamen gittiyse yapılacak bir şey yok ama sen gene de metal bir şeyle zımpara yapmaya çalış :) nasreddin hoca misali ya tutarsa :mrgreen:

Kuştepede nerde mahsur kaldın onu da yazsaydın keşke. Alev ,köz sokak veya sondurak'taysan motoru bırak kaç valla.
Annemler 20 kusur senedir burdalar abi mahsur gidememek konusunda alev sokakda teyzemler var 😃

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

buji tamamen gittiyse yapılacak bir şey yok ama sen gene de metal bir şeyle zımpara yapmaya çalış :) nasreddin hoca misali ya tutarsa :mrgreen:
Itiyom abi ufak ufak zimpara felan pek anlamam itmek kolay (Eşeğe Semer Hesabı) yinede saol abi

Motoru teyzenlere bırak. Sabah olunca yeni buji alıp değiltirirsin.
1 saate kamyon geliyor abi az kaldı bime kadar ittim bide Avm çiksam yeter kotu kismi yol ustunde karakol benimde plakalik kırik üstümde ruhsat var bi tek nasıl geçsem diye düşüsnüyom

hiç mi kıvılcım gelmiyor.
belki buji kablosunda az bir kaçak var bir yere değip şase yaptırıyor veya oksitlenme yapmıştır.
buji piposunu kablosunu filan benzinle veya wd40 ile temizleyip sil bir dene.
%100 ölmemesi lazım bujinin.

hiç mi kıvılcım gelmiyor.
belki buji kablosunda az bir kaçak var bir yere değip şase yaptırıyor veya oksitlenme yapmıştır.
buji piposunu kablosunu filan benzinle veya wd40 ile temizleyip sil bir dene.
%100 ölmemesi lazım bujinin.
Abi gün boyu çok yaptı da ben yeni piston silindir krak değiştirtmiştim ondan oluyor diyodum demek bundanmış caminin orda tamirci abi baktirdim 30 a takim yenisini dedi üstümde yok die yaptırmadım artık balıkesire kısmet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar