Yeni chopperci

Merhaba arkadaşlar. Butcem 7.000tl bana bı chopper model onerir misiniz?

Regal raptor 250E 9B
Falcon Freedom 250
Küba Sl200
Keeway Land crusier 250

Bunlar arasında az sorunlu olarak , kalite olarak bı sıralama yapabilir misiniz? Önceliğim parça kalitesi. Az sorun çıkartması.

Merhaba arkadaşlar. Butcem 7.000tl bana bı chopper model onerir misiniz?

Regal raptor 250E 9B
Falcon Freedom 250
Küba Sl200
Keeway Land crusier 250

Bunlar arasında az sorunlu olarak , kalite olarak bı sıralama yapabilir misiniz? Önceliğim parça kalitesi. Az sorun çıkartması.

bu dördünden biri olacaksa ben önceliği regal'e veririm.

keeway land cruiser ile rks'ninki aynı motor bunuda belirtmek lazım. keeway türkiyeden çekilirken land cruiser'ı rks'ye superlight modelinide (evet keeway superlight'tı bu motor) kuba'ya pasladı.

falcon'la ilgili çok bir bilgim yok zamanında fuarda görmüştüm görünüşü güzeldi lakin malzeme kalitesini beğenmemiştim.

daelim daystar250

katılmakla beraber 7000 tl bütçeye düzgün bir daelim yada hyo bulması zor gibi.

250 cc alacaksan daelim ama 7.000 tl ye zor..
seçenekler içinde en beğendiğim v motorlu virago kopyası Keeway Land crusier 250..parçası bulunur.. isim farklı ama hala üretilip satılan bir motosiklet.
olmadı boy kilo uygunsa sl200..içlerinde en küçük yapılı olanı..
falonu ve regali pek sağlam bulmuyorum..ben almazdım...

en güzeli bütçeyi biraz arttır.. daelim al.. hyo da değil... daelim..

mondial sentor al sıfır yada sıfır bajaj avanger al yada sıfır 150cc regal raptor al bu paraya alacağın 250cc lerden fayda gelmez, ama fiyatı 10000 yaparsan temiz bir daelim daystar alabilirsin, şu an 250cc piyasadaki en kaliteli chopper motor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------[/SIZ

V0voBr.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

qb9jM5.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar