Yeni sezon, yeni yol arkadaşları.

Hatırlayanlar bilir, geçen yıl yine böyle bir başlık açarak 9-10 kişilik güzel bir grup kurmuştuk.
Kısa süre içerisinde gitmediğimiz yer kalmadı fakat üyelerin taşınmaları, evlenmeleri vb sebeplerle eskisi kadar bir araya gelemiyoruz.
Bu nedenle 5 kişilik grubumuza yeni arkadaşlar eklemek istiyoruz.

Kurallar:
1- 23-29 yaş arası olmak.
2- 250 cc ve üzeri motora sahip olmak. (Grupta bulunan motorlar; MT9, Nuda 900, Ninja 300, R25, CBR250)
3- En az 1 yıl veya en az 5 bin KM tecrübeli olmak.
5- İyi bir insan ve iyi bir sürücü olmak.
5- C.tesi, Pazar günleri şehir dışı gezilere katılabilmek, Belki olursa Yurtdışı gezilere katılabilmek.

Bu kurallara uyan arkadaşlar bilgilerini aşağıdaki şekilde bıraksınlar lütfen.
1- Yaş:
2- Motor:
3- İlçe:
4- Tecrübe:
5- İnstagram veya Facebook hesapları: (İsteyenler özelden atabilir.)

Daha önce yaptığımız gezilerden fotoğraf ve videolar:

Tekirdağ - Uçmak dere

Kocaeli - Gölkay park

Tekirdağ - Uçmak dere

Tekeriniz düz bassın.. :cat:

son videoda aynalar okadar net ki camsil + gazete kağıdı mucizesi sanırım :cherry:

nudanın gidon yalpalıyo mu?

yok, benim kıç yalpalıyo :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

Mülakat hangi otelde? :p

beşiktaş barboros point hotel :queen:
otelin mevzusunu bilen çıksın beyler, kasıyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Şimdide temiz hep, kirlendikçe ben yalıyom fsadfsd.

Dipnot: Çok efsane zincir temizleme ve bakımı yaparım tescillidir.

bu da böyle bi ipne işte.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------

bu da var le, köylü gibi zx10 sürüyom bu videoda sen yoksun diye niye koymamazlık ediyon ::yanliss:

Son düzenleme:
4. maddenin eklenmesi güzel olmuş :) Umarım hem iyi insan hem de iyi sürücü olan kişilerle dolu olur grubunuz.

Motoru garajdan çıkarttım. Aksam Beşiktaş Barbaros point'de olacağım. :thumleft:
z3OYmR.jpg
[/url][/IMG]

Ben anlamadım, benim şehir uymuyor zaten ama, yaş 32 oldu, şimdi yaşım 32 olunca ben gelemiyor muyum?

Ben anlamadım, benim şehir uymuyor zaten ama, yaş 32 oldu, şimdi yaşım 32 olunca ben gelemiyor muyum?

Gelemezsin demeyelim de o bir genel tanım, bir nevi filtre. Bizim yaşlar ortalama 24-25. Herkes iyi kötü işinde gücünde ama gençliğin verdiği enerjiyi ve muzipliği motosiklet hobisiyle atabiliyoruz. Dolayısıyla yaş farkı biraz olunca muhabbet iki tarafı da açmayabiliyor. Biz iyi kötü samimi olduk gelene muhabbetimiz seviyesiz gelebilir, gelene de git bir daha gelme demek hoş olmaz. Olayı baştan sıkı tutup sonradan sorun veya tatsızlık yaşanmasını önlemek niyet.

Tabi buda demek değildir ki biz apaçilik yapıyoruz. Ekipmansız, plakasız, trafiği ve bizi tehlikeye atacak, teker vs ileri yapan insanları hoş karşılamıyoruz ve açıkcası istemiyoruz. Bu tip şeyleri herkes kendi bireysel sürüşlerinde istediği gibi yapabilir ancak bizimle iken olmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar