ramzey qm 250 mi mondial mct 250 mi ???

arkadaslar merhaba daha il motorum olacak hayırlısıyla ama iki şeçenek arasında kaldım sizce hangi motoru almalıyım ??

arkadaslar merhaba daha il motorum olacak hayırlısıyla ama iki şeçenek arasında kaldım sizce hangi motoru almalıyım ??

içimden hiçbiri demek geçiyor ama illaki bu ikisinden biri olacak dersen mct derim.

sebebine gelirsek parçası daha çok. ileride satmaya kalktığın zaman ramzey'e göre daha kolay satarsın.

bende biliyorum ikisini,nde bi cacık etmeyeceğini fakat ilk motorum iyi bişey alıp pertetmek istemiyorum açıkcası bide öğrenciyim malum... :D

Qm icin daha sorunsuz bir motor oldugunu soyluyorlar. Ama parcasini bulamayacaksin. Mct 20 binden az bulabilme ihtimalin dusuk. Keske 10 binde falan bulabilsen.aldiktan sonra sana cok sikinti cikartacak. Vidalari gevseyecek en basiti. Ihmal edersen o parca kaybolacak.o yuzden temiz bir keeway superlight 150 bul daha rahat edersin bence.

motor ayni ama mct alirsan karbüratör ayarlat ve egzantrik miline bak yağ yakmasin sorun yok balatasi ucuz sanziman ucuz xyz ucuz ikiside ayni blok motora sahip ben mct i daha cok sevdim kunlandıgım zaman qm biraz daha sisman geldi tarz sana kalmış ayni yani görüntü haric

Qm icin daha sorunsuz bir motor oldugunu soyluyorlar. Ama parcasini bulamayacaksin. Mct 20 binden az bulabilme ihtimalin dusuk. Keske 10 binde falan bulabilsen.aldiktan sonra sana cok sikinti cikartacak. Vidalari gevseyecek en basiti. Ihmal edersen o parca kaybolacak.o yuzden temiz bir keeway superlight 150 bul daha rahat edersin bence.

bildiğim kadarıyla mct ramzey vs. çin motortorlarının parçaları hemen aynı o yüzden parça konusunda sıkıntı yaşamam diye düşünüyordum ?

Bakim icin gereken parcalar aynidir fakat bunun kaportasi var.geriye kalan aksamlarda sikinti cekebilirsin. Mct de tum parcalari bulursun ucuzdurda ama bir seferde bakima 200 lira verseniz emin olun haftada bir su sinyali 20 bu kapagi 15 den az yipratir.ustalar her seferinde opmeye calisir. Severim mct yi .surusu cok keyif verir.gercekten eli tornavida tutmali alanin ve bikmamali.

Bakim icin gereken parcalar aynidir fakat bunun kaportasi var.geriye kalan aksamlarda sikinti cekebilirsin. Mct de tum parcalari bulursun ucuzdurda ama bir seferde bakima 200 lira verseniz emin olun haftada bir su sinyali 20 bu kapagi 15 den az yipratir.ustalar her seferinde opmeye calisir. Severim mct yi .surusu cok keyif verir.gercekten eli tornavida tutmali alanin ve bikmamali.

mct de karar kıldım hocam pazartasi alıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar