Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorum yağ akıttığı için yağ ekledim
Yağ seviyesi fullendi
Galiba biraz yağı fazla koydum
Bir zararı var mıdır motora?

Motosikleti
Henüz yok.
Arkadaslar 2017ns200 icin bayii ile iletisime gecen veya kapora veren var mi

facebook sayfasında bir kaç kişi var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Motorum yağ akıttığı için yağ ekledim
Yağ seviyesi fullendi
Galiba biraz yağı fazla koydum
Bir zararı var mıdır motora?

servise gitmemek için direniyorsun böyle devam et.
motor düz olacak şekilde yağını kontrol et iki çizgi arasında olacak.

bugün radyatör koruma taktım papatya pulsarıma.
13b5f1.jpg

251c65.jpg

3f1496.jpg

485ce9.jpg

58e94d.jpg

Son düzenleme:
facebook sayfasında bir kaç kişi var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

servise gitmemek için direniyorsun böyle devam et.
motor düz olacak şekilde yağını kontrol et iki çizgi arasında olacak.

bugün radyatör koruma taktım papatya pulsarıma.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/13b5f1.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/251c65.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/3f1496.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/485ce9.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/04/14/58e94d.jpg

hayırlı olsun crf250 yede bu tarz radyatör koruma taktırdı arkadaş taktığımızdan beri motor sürekli fan açar oldu hava kanalları düz olduğundan hava akışını sekteye uğratmıştı söktüğümüzde fan açma durumu düzeldi görüntüsü gayet güzel hayırlı olsun

Son düzenleme:
Motosikleti
Henüz yok.
hayırlı olsun crf250 yede bu tarz radyatör koruma taktırdı arkadaş taktığımızdan beri motor sürekli fan açar oldu hava kanalları düz olduğundan hava akışını sekteye uğratmıştı söktüğümüzde fan açma durumu düzeldi görüntüsü gayet güzel hayırlı olsun

tşk ederim, bu gün çamlıca kadıköy yaptım biraz trafik vardı bir sıkıntı yaşamadım fan açma falan yapmadı zaman ne gösterir görmek lazım, pulsar facebook sayfasında var fiyatı 80tl.

sağ ön amortisörün keçesi patlamıştı uzun zaman sürmedim ama bir miktar yağ kaçırması söz konusu şimdi amortisöre yağ eklemem gerekir mi gerekliyse ne kadar ve nasıl bir yağ koymalıyım bilen arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.

Beyler ns200 alarak aranızda katıldım. Arka dişliyi büyüten varmı uzun vadade zararını gören oldumu. Şu titreşime bi çözüm bulan sele kaplama tarzında bişey 120 den sonra çok titryor motor.

Beyler ns200 alarak aranızda katıldım. Arka dişliyi büyüten varmı uzun vadade zararını gören oldumu. Şu titreşime bi çözüm bulan sele kaplama tarzında bişey 120 den sonra çok titryor motor.

büyütte titreşimin kralını gör kim söyledi bilmiyorum ama dişli büyültünce titreşim azalmaz tam tersine artar

merhaba ben de bundan taktırmak istiyordum ama neyini beğenmediniz koruması mı kötü sadece görüntüsü mü kötü? ona göre başka cam bakayım :cat:

sağ ön amortisörün keçesi patlamıştı uzun zaman sürmedim ama bir miktar yağ kaçırması söz konusu şimdi amortisöre yağ eklemem gerekir mi gerekliyse ne kadar ve nasıl bir yağ koymalıyım bilen arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
Yağ kaçağı varsa keçe değişmeli. Basit yoldan yağ ekleme yok.Değişim içinde ön teker sökülür, amortisör borusu çıkarılır, parçalarına ayrılır. Ve eski keçe sökülüp yenisi takılır. Eskisiyle aynı miktarda ve aynı kalınlıkta yağ konulması gerekir. İnternette amortisör yağları mevcut, bakabilirsin.
(Pulsarın amortisör yağı numarasını bilmiyorum.)
Bir çatalda eksik yağ bulunan amortisör düzgün çalışmaz.Darbeleri düzgün ememez. Tek tarafa yük biner. Fren yaparken bile sıkıntı yaşayabilirsin.
Benim keçe değişim tecrübemse şöyle oldu.Serviste amortisör yağı yoktu, sanayiden ince yağ alındı ve o kullanıldı. Kalınlığı eski yağı ile aynı mı değil mi bilemiyorum. Bu şekilde 1000km kadar kullandım. Diğer keçede yağ sızdırmaya başlıyor gibi. Keçe patlarsa yapacağım şey orijinal kalınlıkta yağ alıp ikisini de değiştirtmek.
Kısacası en kısa sürede keçeyi değiştirmeni tavsiye ederim.
Ve şunu unutma amortisörün parlak kısmı hep temiz olmalı. Oraya yapışan pislik amortisör kapandığında keçeye ulaşıp hasar veriyor ve yağ kaçağı oluşuyor.

Merhaba
Arkadaşlar ön ve arka tekerlere kaç hava basıyoruz? Aldığım bayiye sordum bilmiyor :)

Teşekkür ederim sağolun, sizlerde inşallah.

Arkadaşlar Ankara'da Zincir değişimi bakım vs için hangi servise gidiyorsunuz nereyi önerirsiniz. Haftasonu bir bakım yaptıralım veya yapan arakdaşlar varmı aramızda yardımcı olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar