Sigortacımız Şair Sigorta, yıllardır...
15 gün önce arayıp yenileyelim sigortayı dedi sağolsun müşteri temsilcimiz. Buyrun yenileyin dedik 680 TL'den yaptırdık.
Bugün aradım, "210 tl ye poliçe kesiyoruz, ama sizin poliçe iptal olmuyor isterseniz satış yapın birine ve tekrar deneyelim uygun rakam alırız" diyor.
Şimdi sayın sigortacım, indirimden haberiniz olmasına rağmen beni arayıp henüz son günü gelmemiş sigortamı güncellediniz. İşim gücüm var takip edemedim bu sıra ben, fiyatlar düşecekmiş bilemedim. Bu benim hatam kabul. Ama kardeşim yıllardır sizinle çalışıyoruz 400 TL fark var arada ben o parayı kolay kazanmıyorum insan uyarır.
Satışla falan uğraşacak durumda da değilim kaldım böyle, kendimi enayi gibi hissediyorum.![]()
Arkadaşlar bu bankalara yaptırmak konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ziraat bankasında ucuz oluyormuş...
Hem sigortacımız hem yaşadığımız durum birebir aynı üstadım ne diyelim![]()
İlk motorum z250sl ye en düşük 1180 çıkmıştı. 2 ay yaptırmadım, Dün baktım 430 a düşmüş. Şimdi bakıyorum 510 olmuş. Nasıl iş bu böyle anlamak imkansız
Hem sigortacımız hem yaşadığımız durum birebir aynı üstadım ne diyelim![]()
Sigortacımız Şair Sigorta, yıllardır...
15 gün önce arayıp yenileyelim sigortayı dedi sağolsun müşteri temsilcimiz. Buyrun yenileyin dedik 680 TL'den yaptırdık.
Bugün aradım, "210 tl ye poliçe kesiyoruz, ama sizin poliçe iptal olmuyor isterseniz satış yapın birine ve tekrar deneyelim uygun rakam alırız" diyor.
Şimdi sayın sigortacım, indirimden haberiniz olmasına rağmen beni arayıp henüz son günü gelmemiş sigortamı güncellediniz. İşim gücüm var takip edemedim bu sıra ben, fiyatlar düşecekmiş bilemedim. Bu benim hatam kabul. Ama kardeşim yıllardır sizinle çalışıyoruz 400 TL fark var arada ben o parayı kolay kazanmıyorum insan uyarır.
Satışla falan uğraşacak durumda da değilim kaldım böyle, kendimi enayi gibi hissediyorum.![]()
Eğer avantajlı fiyatlar 2017 yılı için geçerli ise;
Sigortasını 2016 yılında yenileyenler için sorun yok,
2017 yılı içinde bir kez bu hakkı kullanabilcekler,
Şu an uygun fiyata sigorta yaptıranlar ise
En erken sigorta bitimine 1 ay önce teklif alabilcekleri için bir sonraki sigortaları 2018 yılına sarkmış olacak,
2017 Ocak ayında sigorta yenileyenler ise 1 ay önce teklif alabilcekleri için yine 2017 yılının Aralık ayında indirimli fiyattan yararlanırlar,
Aşağı yukarı herkes bir kez faydalanıyor.
Lakin burada kabak 2017 yılı Şubat ile 11 nisan arasında yaptıranlara patlayacak.