Aladağlar 6. Kış Kampı (31 Mart, 1-2 Nisan 2017)

Vay abim. Patlatmışsın bombayı. :)
Eline koluna yüreğine sağlık.

Kötü haber..

Yaza sana uğrayacağım dedim, motoru aldım. Çantamı taktım. Çadır, mat, tulum ve kamp ateşime kadar aldım ama bi baktık yoklama kaçağı olmuşum. Okulu bıraktımda bu kadar çabuk mu olur ya! Tühh.. Ee yolda illa jandarma çevirir diye riske atmayıp geçen hafta motoru sattım. Pazartesi gidiyorum sülüsü almaya. :(:(

Bak gaza geldim şimdi. Dağıtım iznindemi gelsem.? :p

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Merhaba ,

Inanılmaz keyifli ve güzel görünüyor. Tulumlar içerisinde cok komik poz vermişsiniz :)

Ne güzel gezi olmuş , tadı güzel çıkmış.
Kazasız belasız yolculuklar dilerim
Gerçekten çok keyifliydi. Arkadaşları tulum içinde görünce bastım deklanşöre. :)Güzel yoruma teşekkürler Oluröyle.:cat:

Vay abim. Patlatmışsın bombayı. :)
Eline koluna yüreğine sağlık.

Kötü haber..

Yaza sana uğrayacağım dedim, motoru aldım. Çantamı taktım. Çadır, mat, tulum ve kamp ateşime kadar aldım ama bi baktık yoklama kaçağı olmuşum. Okulu bıraktımda bu kadar çabuk mu olur ya! Tühh.. Ee yolda illa jandarma çevirir diye riske atmayıp geçen hafta motoru sattım. Pazartesi gidiyorum sülüsü almaya. :(:(

Bak gaza geldim şimdi. Dağıtım iznindemi gelsem.? :p
Hadi ya ? :silent:
Herşeyi de hazırlamışsın. Sağlık olsun. Dediğin gibi,dağıtım izninde gelebilirsin, daha sonra olabilir...Herzaman beklerim. :cat:

Sana şimdiden iyi tezkereler dilerim.:)
Yorumuna teşekkürler. :cat:

çok güzel , çok özendim :) ekip süper,nice gezilere.
Teşekkürler Salurbey. :)

Güğüm de makarna. Çareler tükenmez. Eline sağlık fotoğraflar için Sıtkı abi.

abi bravo. çok keyifli olmuştur eminim. motorcu sizlere denir heralde. ben heralde o soğukta motosiklet falan kullanmazdım. tekrardan tebrikler.

Güzel gezi olmuş yine önceden haberim olsaydı bende katılırdım. Yücel abi efsanesin...

Selamlar

Bir Antakyalı olarak büyük keyifle bütün resimlerinizi tek tek inceledim.Yüreğinize sağlık.Gerçekten harika görünüyorsunuz.Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Motosikleti
Motosikleti
Merhaba ,

Inanılmaz keyifli ve güzel görünüyor. Tulumlar içerisinde cok komik poz vermişsiniz :)

Ne güzel gezi olmuş , tadı güzel çıkmış.
Kazasız belasız yolculuklar dilerim

Çok teşekkürler Oluröyle. :)
Keyifliydi gerçekten. :cat:

Sıtkı başkanım, Mustafa'nın hazırladığı videonun linkini bulamadım. Sende varsa onu da atmalısın bence çok hoş olmuş :)

Motosikleti
Sıtkı başkanım, Mustafa'nın hazırladığı videonun linkini bulamadım. Sende varsa onu da atmalısın bence çok hoş olmuş :)

Videoyu istemiştim, Facebook linki geldi Yunus'um. Youtube veya Vimeo linkini bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar