Dovizioso'nun başına gelen pişmiş tavuğa gelmedi arkadaş.İki sene üst üste başkası çarparak yarış dışı kaldı.
Bence Vinales şampiyon olamaz favorim Marquez ikinci de Rossi olur. İleriki yarışlarda Vinales gerileyecek. Lorenzo kariyerini bitirdi.
Iki yarisi da izlemedim hocam. Ama ben Lorenzo`nun kariyerini bitirecek kadar gerileyecegini sanmiyorum. Cok disiplinli,istikrarli ve kontrasyonu yuksek bir surucu. Umarim `pilot yiyen Ducati` bu kadar basarili bir surucuyu yilginliga suruklemez.
zarco ilk 5e girer bu sene
iki yarısta da iyi sürüş gerçekleştirdi
Nooluyo lan dedirten bir yarış oldu. Gp de isim yapmış kim varsa döküldü
Crutchlow Rossi'ye çok zaman kaybettirdi. Daha önce öne sarkabilse Rossi bu yarışı kazanabilirdi.
Vinales hızlıydı bu hırsını tüm sezona yayabilirse büyük sükse yapar.
.
Bu arada ne tahmin yaparmışım arkadaş!
Ne tahmin ettiysem tersi oluyor.![]()
Abiii Le mans'a gidiyor muyuz ?
Kaçar mı?
Gidecez tabi.
Gel beraber olsun.![]()
Lorenzo Ducati ile şampiyonluğa oynadığı takdirde benim gözümde harbi motorcu olacaktır.
İyi motorla herkes kazanabiliyor... tabi yıllar geçtikçe Ducati saçma motorunu belki bi nebze normalleştirdi.
duc dan ziyade lorenzo kendini gelistirdi diyelim .
9 sene arka fren kullanmadigi icin yamaha boyle sacma sapan bir cozum bulmaya dahi calismisti![]()
ama artik arka freni de kullanmaya basladigini ve ducatiye ancak bu sekilde hukmedebildigini belirtti.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...UyaopwKK49SjY_WvRE1Ey_JbsQYNQZQYe8Q4wNUQhd_Xg