Lorenzo ve yeni takımı Ducati (2017 Motogp)

Dovizioso'nun başına gelen pişmiş tavuğa gelmedi arkadaş.İki sene üst üste başkası çarparak yarış dışı kaldı.

Bence Vinales şampiyon olamaz favorim Marquez ikinci de Rossi olur. İleriki yarışlarda Vinales gerileyecek. Lorenzo kariyerini bitirdi.

Iki yarisi da izlemedim hocam. Ama ben Lorenzo`nun kariyerini bitirecek kadar gerileyecegini sanmiyorum. Cok disiplinli,istikrarli ve kontrasyonu yuksek bir surucu. Umarim `pilot yiyen Ducati` bu kadar basarili bir surucuyu yilginliga suruklemez.

Iki yarisi da izlemedim hocam. Ama ben Lorenzo`nun kariyerini bitirecek kadar gerileyecegini sanmiyorum. Cok disiplinli,istikrarli ve kontrasyonu yuksek bir surucu. Umarim `pilot yiyen Ducati` bu kadar basarili bir surucuyu yilginliga suruklemez.

Hocam Lorenzo böyle devam ederse durumu kötü, belki Rossi emekli olunca Lorenzo Yamaha'ya döner.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nooluyo lan dedirten bir yarış oldu. Gp de isim yapmış kim varsa döküldü:)
Crutchlow Rossi'ye çok zaman kaybettirdi. Daha önce öne sarkabilse Rossi bu yarışı kazanabilirdi.
Vinales hızlıydı bu hırsını tüm sezona yayabilirse büyük sükse yapar.
.
Bu arada ne tahmin yaparmışım arkadaş!
Ne tahmin ettiysem tersi oluyor.:)

Nooluyo lan dedirten bir yarış oldu. Gp de isim yapmış kim varsa döküldü:)
Crutchlow Rossi'ye çok zaman kaybettirdi. Daha önce öne sarkabilse Rossi bu yarışı kazanabilirdi.
Vinales hızlıydı bu hırsını tüm sezona yayabilirse büyük sükse yapar.
.
Bu arada ne tahmin yaparmışım arkadaş!
Ne tahmin ettiysem tersi oluyor.:)

Abiii Le mans'a gidiyor muyuz ? 😄

Son düzenleme:
Super Moderator
Sonunda Lorenzo şu başlığın hakkını vermeye en çok yaklaştığı yarışını çıkarmış. :)

Bir yarış kaçırdım, onda da belli ki çok enteresan şeyler dönmüş... Lorenzo'nun durumunu çok önemseyemedim de; Dovi'nin Marquez'in 6, Lorenzo'nun 15 saniye önünde bitirmesini takdirle karşılayasım geldi.

Vinales nasıl yarıştı bilmiyorum ama, bu konudaki ilk mesajımdaki öngörümü bu kadar erken hayata geçirmesin ondan da ricam. :) Henüz sürüşünü severken, sezona renk kattığını düşünürken kovalasın podyumu biraz daha.

Çok sıkıcı bir yarıştı benim için. Bir iki atraksiyon dışında pedrosa başladı tek başına takıla takıla bitirdi :)

Bu hafta sonu izleyeceğim netten bakalım nasılmış yarış
Lorenzo 2 sene kendini toparlayamaz geçmiş olsun kariyerini bitirdi

Zarco renk katacak diye düşünüyorum ilk yarışlardan yola çıkarak.

pedrosa domine etti tum h.sonunu
lorenzo umut verdi zor ama onun gibi biri icin imkansiz olmayan bir yol
ilk 10 dakika marquez/zarco pek keyifliydi
millerin kendisini dusuren elemana dalmasi :) :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu Pedrosa'yı öne salmamak lazım.
Adam allah ne verdiyse basıyo.
Bu sefer arkada çarşı karışıyor.
Daha lastikler bile tam çalışmaya başlamadan önden kopmayayım diye onlarda basınca ortalık harman yerine dönüyor.
Düşen düşene.:)

Zarco'nun önceki haftalarda yaptığı hata da oydu.
Acemiliğne bakmadan hızlanan kendini asfaltı öperken buluyor.
Fakat bu hafta Iannone'ye yazık oldu.

Yarış o kadarda tatsız tuzsuz değildi.
Evet Pedrosa çıktığı gibi arayı açarak kazandı ama arkası gayet eğlenceliydi.
Lorenzo nihayet döndü.
Gelecek yarış iyi bir yerde başlarsa kazanması bile sürpriz olmaz.
Motora baya alışmış ve virajlarda çok üstündü.

Vinales çabuk havlu atmışa benziyor.
Zarco ise hala hırslı ve başaracak gibi duruyor.
Bu yıl gp gayet hoş geçecek.

Lorenzo Ducati ile şampiyonluğa oynadığı takdirde benim gözümde harbi motorcu olacaktır.
İyi motorla herkes kazanabiliyor... tabi yıllar geçtikçe Ducati saçma motorunu belki bi nebze normalleştirdi.

ahe

bu yarışların tekrarlarını nereden izleyebiliriz geçen sene çakılı izlemiştim ama bu sene pek vaktim olmuyor denk gelemiyorum yarışlara bari tekrarlarını izleyeyim :queen: bakalım geçen sene kadar heyecanlı olucak mı bana geçen seneye göre okuduğum kadarıyla biraz ruhsuz geçiyor gibi :queen:

Lorenzo Ducati ile şampiyonluğa oynadığı takdirde benim gözümde harbi motorcu olacaktır.
İyi motorla herkes kazanabiliyor... tabi yıllar geçtikçe Ducati saçma motorunu belki bi nebze normalleştirdi.

duc dan ziyade lorenzo kendini gelistirdi diyelim .
9 sene arka fren kullanmadigi icin yamaha boyle sacma sapan bir cozum bulmaya dahi calismisti :)
ama artik arka freni de kullanmaya basladigini ve ducatiye ancak bu sekilde hukmedebildigini belirtti.
images

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar