[Antalya - MT]

Yazmış olayım bulunsun:
Antalya Serik üzerinden
Köprülü Kanyon'un doğusundan devamla
Isparta/Sütçüler/Kesme'ye doğru çıkıp
Eğirdir'e doğru inebilirsiniz...

Bahara artık muhtemelen de; şimdiden yazmış olayım, bulunsun...

Yarın pazar 12-13 arası konyalatında buluşup sürücez şehir içinde farklı rotalardan düden şelalesine gidicez gelmek isteyen her motorcu gelebilir iletişim için bana mesaj atın

Selamlar Herkese, Alanya'da yağmur var. Daha sezona 15 bilemediniz 20 siz diyin 25 ben diyim 30 gün var.

18 mart g.paşa alanya yaptım. Hava güneşli, gök mavi, deniz dalgalı fakat rüzgar fazlaydı. Alanya'da KTM ustası kimdir bilen var mı?

Arkadaşlar motosikletimde bariz problemler var ancak anlatacak kadar bile motosikletten anlamıyorum. Servise de güvenmiyorum. Motosikletten anlayan arkadaşlar yardımcı olmak isteyen olursa yanına gelcem motoru kullanıp bana senin problemin şu diyecek :) Var mıdır acep ?

Selamlar arkadaşlar, Antalya Süpermoto mağazasını nasıl bilirsiniz? Sanırım Muratpaşa'da yerleri. Bilgi sahibi olan var mı?

Merhabalar,
Mondial Rx3i Evo kullanıcısıyım ve ilerde nc 700-750x düşünüyorum Manavgatta veya yakınlarında ikamet edip, bana motorunu bi test ettirmek isteyen varmı acaba. Beraber bi yemek yer çay içeriz. :)

Not: Metehan07-70 abi, sıcak iklimlere göç edip manavgata yerleştim şimdilik, buluşup tanışmak isterim. Saygılar.

Merhabalar,
Mondial Rx3i Evo kullanıcısıyım ve ilerde nc 700-750x düşünüyorum Manavgatta veya yakınlarında ikamet edip, bana motorunu bi test ettirmek isteyen varmı acaba. Beraber bi yemek yer çay içeriz. :)

Not: Metehan07-70 abi, sıcak iklimlere göç edip manavgata yerleştim şimdilik, buluşup tanışmak isterim. Saygılar.

Manavgata +1 ekleyebiliriz ben de manavgata taşındım :D

Antalya'da ben motosikletten iyi anlarım diyip, motosikletimi kullanıp problemleri bana sıralayacak usta sürücü arıyorum lütfen yani 😁

Antalya da siyah bir şahinle çarpışan biri varsa o bizim inşaat ustası, kim haklı haksız bilemiyorum ama arabada baya göçük var, motorcu arkadaş olayın heycanıyla arabayı salmış olabilir diye buraya yazıyorum

Selamlar arkadaşlar, Antalya Süpermoto mağazasını nasıl bilirsiniz? Sanırım Muratpaşa'da yerleri. Bilgi sahibi olan var mı?

alpinestars bayisinden bahsediyorsun sanırım, hiç ürün almadım ama bir kaç defa mağzaya girdim çıktım iyi bir yer, revit için harput, dainese içinde can motor var

Antalya'da ben motosikletten iyi anlarım diyip, motosikletimi kullanıp problemleri bana sıralayacak usta sürücü arıyorum lütfen yani

ben usta değilim ama anladığım kadarıyla bakabilirim

Valla çoook çok memnun olurum hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

Antalya da siyah bir şahinle çarpışan biri varsa o bizim inşaat ustası, kim haklı haksız bilemiyorum ama arabada baya göçük var, motorcu arkadaş olayın heycanıyla arabayı salmış olabilir diye buraya yazıyorum

alpinestars bayisinden bahsediyorsun sanırım, hiç ürün almadım ama bir kaç defa mağzaya girdim çıktım iyi bir yer, revit için harput, dainese içinde can motor var

ben usta değilim ama anladığım kadarıyla bakabilirim

Forumu kullanmayı bilmiyorum hocam [email protected] adresinden mail atabilirsen sevinirim. Numaramı yollayabileceğim bir iletişim adresi bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar