fatih bi dur allasen zaten ortalık karışık.
Senin kafaya ulaşmak icin millet tonla para harciyor.kiymetini bil
ay inanmıyorum, ciddi olamazsın. paralel yapının suçudur, dış mihraklar yapıyor. mecbur zam koydurtuyorlardır.
bütün dünyanın zamlı haline kurban olalım, onları zamlı hali bizden ucuz![]()
Adamların benzin fiyatı bizdeki zam oranı :cherry:
Hayır benzin pahalı deyince yapıştırıyorlar, suçlu ortada, ABD ve Suriye.
1- Suriyeyi kim karıştırdı? BOP eş başkanı kim?
2- Bizim sıkıntımız esasen benzin fiyatı değil. Benzin fiyatındaki vergiler.
Mart ayı boyunca uluslararası piyasadaki fiyatlara bağlı olarak benzin ve motorin fiyatları
ülkemizde değişim göstermiş ve vergisiz bayi satış fiyatı ortalaması 95 oktan kurşunsuz benzin
için 1,42 TL/LT, motorin için ise 1,38 TL/LT olarak gerçekleşmiştir.
Bu metin 1 yıl önce, 2016 mart ayında ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU PETROL VE LPG PİYASASI FİYATLANDIRMA RAPORU'undan alıntıdır.
Türkiyede özel yat'lara bu fiyattan akaryakıt satılırken, sen, ben 5 liradan biraz ucuza alıyorduk aynı benzini.
saygı yok ben ona üzülüyorum, karşılıklı birbirimize değer verdiğimiz insanlar farklı görüşte olduğumuz ortaya çıkınca bir anda kırıcı söz söylemeleri beni baya etkiliyor.
.
10 Nisan 2017 geceyarısı benzine 10 kuruş zam geliyor. Deposu boş olanlar bugün doldurabilir.
http://www.internethaber.com/benzine-zam-geldi-litre-fiyati-ne-kadar-oldu-1768270h.htm
10 kuruş mu çok muş yav
Bu kadar pintilik olmaz
1-2 km fazla gidebilmek için depoyu fullesen ne olur
Dünyada binlerce insan açlıktan susuzluktan ölüyor
10 kuruşun hesabını yapıyorsun
YAZIK
10 kuruş mu çok muş yav
Bu kadar pintilik olmaz
1-2 km fazla gidebilmek için depoyu fullesen ne olur
Dünyada binlerce insan açlıktan susuzluktan ölüyor
10 kuruşun hesabını yapıyorsun
YAZIK
Eğleniyor olmasın bu vatandaş sizinle ??
10 liralık almıştım rahatım
Satıcam motorumu toplu taşıma en iyisi sanırım
Pistonlar ve Fatih_met, bu ikisini forumun provokatoru ilan ediyorum. Ciddiye aldiginiz her an sadece omrunuzden dakikalar yiyorsunuz.
Konya'da üniversite okudum. Bir dönem zafer'de oturuyordum. Günlü olarak meram'a gidip gelmek gayet kolaydı. Ama her şehirde öyle değil maalesef.
Mesela iş çıkışı toplu taşıma tercih ettiğimde 30 dk durakta beklediğimi bilirim. Komik olan ise, 120 bin nüfuslu ilçeye giden tek ana yolun üzerinde iş yerim. Yani saçma sapan bir yerde de beklemiyorum toplu taşımayı.
Motorla işyerimden çıkıp eve varmam 7-8 dk kadar sürüyor. Trafik varsa maksimum 10 dk. Komik olansa 6 liradan bile benzin alsam, toplu taşımadan daha ucuza geliyor motorla gidip gelmek
Ama diğer taraftan 5,30'un üstüne hala zam geliyor olması insanın içinde başka ülkede yaşama isteği uyandırıyor.