10 Nisan 2017 Geceyarısı Benzine Zam Var

Benim anlamadığım ve çok klasik olacak cümle şu. Birileri altın varaklı koltuklarda oturup, aylık gideri 21 milyon TL olan saraylarda yaşarken.. Kırmızı ete hasret, tek aldığı protein kaynağı tavuk kanadı olan insanlar nasıl isyan etmiyor.. Elbette tek iş kırmızı et protein mevzusu değil, temel ihtiyaçlara yetmiyor..

Ama bakıyorsun en çok savunanlar da onlar.. Ya abicim bırak o partiyi bu partiyi.. Kim seni gözetiyorsa başta kalsın, kim yanlış yapıyorsa senin işine gelmiyorsa gönder gitsin.. İşin kötüsü gene kurunun yanında yaş da yanıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi sn dejavu oldum şu an. Bu haber yaklaşık 1 hafta önce çıkmamış mıydı? O değilse zam üstüne zam. Süper.

Öyle bi kafa yaşıyoruz ki, ne kadar vursalar hissedilmiyor, nasır oldu iyice

Ayranimiz yok icmeye... basimizdaki sagolsun sarayda yasasin...ne umursamaz bir millet olduk ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben hep 20 liralık alıyorum zihniyeti sağolsun.

Benzin fiyatları bütün dünyada düşerken bizde artıyor, ama sorsan batı bizi kıskanıyor...

Amerikanın Suriye'ye girmesi sonucunda akaryakıt bütün dünyada zamandı

Haberin yok galiba

Haberin yok galiba

Sen dünya ülkelerindeki benzin fiyatlarını görmezden gel, sonra kalk Amerika Suriye'ye girmiş de zam olmuş her yerde.. 1 hafta önce bu aklınız neredeydi ? Dünyanın en pahalı benzinini kullanırken çıt yok zam gelmiş savaş da bilmem ne.. Bu kafayla koca memleketi yaktınız yakıyorsunuz da haberiniz yok.. El insaf..

Benim anlamadığım ve çok klasik olacak cümle şu. Birileri altın varaklı koltuklarda oturup, aylık gideri 21 milyon TL olan saraylarda yaşarken.. Kırmızı ete hasret, tek aldığı protein kaynağı tavuk kanadı olan insanlar nasıl isyan etmiyor.. Elbette tek iş kırmızı et protein mevzusu değil, temel ihtiyaçlara yetmiyor..

1- Tavuk kanat tavuğun en pahalı yeri. Tavuk göğüs eti olabilir belki...
2- Beslenmenin zekaya olan etkisi hakkında bir dolu makale bulabiliriz internette. :) :)

Şaşırma kısmını geride bırakalı çok oldu artık. O değil de evden işe işten eve rahat gideyim, çok da para vermeyeyim diye motosiklet aldım, bu gidişle satıp elektrikli bisiklet almak zorunda kalmaktan korkuyorum.

2007 de ilk arabama haftalık 50 liralık benzin alıyordum. Bütün hafta geziyordum. Şimdi aynı fiyata motosikletle geziyorum. Nedense haftalık 50 liralık elektirik kullanacağımız günleri de görecekmişiz gibi geliyor :) :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Profili ampül olanın yorumundan ne bekliyorsunki.. omoroko soroyoyo gordo bonzon zomlondo hoboron yokmoo

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
10 Nisan 2017 geceyarısı benzine 10 kuruş zam geliyor. Deposu boş olanlar bugün doldurabilir.

http://www.internethaber.com/benzine-zam-geldi-litre-fiyati-ne-kadar-oldu-1768270h.htm

ay inanmıyorum, ciddi olamazsın. paralel yapının suçudur, dış mihraklar yapıyor. mecbur zam koydurtuyorlardır.

Haberin yok galiba

bütün dünyanın zamlı haline kurban olalım, onları zamlı hali bizden ucuz :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar