En iyi motosiklet sırt çantası

Sponsor Firma
Yurtdışında yapılandan aksesuar değerlendirmelerinde en iyi motosiklet sürücülerine uygun sırt çantası seçildi. Sert ve aerodinamik yapısı birçok iç göze sahip olması kask taşıma imkanı ve yedek vizör gözü gibi özellikleri olması nedeniyle bu sırt çantası ön plana çıkıyor. Motosiklet çantası ihtiyacı olanlar değerlendirebilirler.

Ürün fiyatı: 56.99 $

aliexpress ucuz diye alıyoduk bişeyler

dolar olmuş 3,73 bi özelliği kalmadı

Basit bir çanta bi dünya para çinde öleyse heralde burda 500 falandır.

Ben aldım bu çantadan bakalım ne zaman gelicek. Sabırsızlıkla bekl,yorum

Bende almayi dusunuyordum. Kullanimi rakat midir acaba kullanan var mi ? Dizlik, eldiven,sirt korumasi ve 1-2 defteri icine sigdirabilir miyim ?

Arkadaşım aldı 2 ay önceydi. Süper bişey bence. Taaa çinden buraya geldi. Karadeniz turu yapmıştık orda dereye düşürdü :)

Dainesenin var bitane ama tuzlu. Onun yağmur koruması da var ve sırt koruma olarak kullanılıyor.

Bende almıştım ptt ile geldi sorunsuz. Beklediğimden büyük çıktı yanımdaki sırt çantasını içine koyup eve gittim :)
İçinden yağmur kılıfı çıkıyor vizör taşına bölümü var ufak bel çantası bile çıkıyor. Çok başarılı.
Sadece elde taşıma için tutma yeri bana biraz ufak bir çözüm bulmak lazım.

Bende almıştım ptt ile geldi sorunsuz. Beklediğimden büyük çıktı yanımdaki sırt çantasını içine koyup eve gittim :)
İçinden yağmur kılıfı çıkıyor vizör taşına bölümü var ufak bel çantası bile çıkıyor. Çok başarılı.
Sadece elde taşıma için tutma yeri bana biraz ufak bir çözüm bulmak lazım.

Dainesenin var bitane ama tuzlu. Onun yağmur koruması da var ve sırt koruma olarak kullanılıyor.

Arkadaşım aldı 2 ay önceydi. Süper bişey bence. Taaa çinden buraya geldi. Karadeniz turu yapmıştık orda dereye düşürdü :)

Ben almayi dusunuyorum. 200 lira civarinda, Dainese olanindan alicam alirsam. Bi sikinti yaratmaz ozaman ?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aynı çantayı kullanıyorum çok kullanışlı. Gri şeritlere reflektörlü demişler ama değil.
Gri şeritlerin yanına el wire denilen led şerit taktım gece sürüşlerinde daha kolay fark edilmemizi sağlar.

rwsQ4L.jpg

fkmTob.gif

Son düzenleme:
Çanta önemli ya geçen gün dolmuşun yanından kaçarken ön tekeri bir çukura denk getirmişim .Dengem felan şaştı, düz sırt çantam kafama çıkıp geri düştü.Allahtan içi boş sayılırdı, Yüksek hızda dengeyi bozup düşürme ihtimali bile oluşabilirdi. En kısa sürede almak lazım bu tarz bir şey

Çanta önemli ya geçen gün dolmuşun yanından kaçarken ön tekeri bir çukura denk getirmişim .Dengem felan şaştı, düz sırt çantam kafama çıkıp geri düştü.Allahtan içi boş sayılırdı, Yüksek hızda dengeyi bozup düşürme ihtimali bile oluşabilirdi. En kısa sürede almak lazım bu tarz bir şey

Kolumuza geçirdiğimiz kısımları var ya, 1 tane orada bağlantı olması lazım, bir de alt tarafta belimize bağlanan bir kısım olması lazım. Ben decathlon'dan aldığım çantayı kullanıyorum, su geçirmez falan değil, ama öyle sallantılarda kıpırdamıyor. Nasıl taktıysam öyle duruyor.

https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-sirt-cantasi-20-l-id_8331243.html

Linki incelersen, kolçakları birbirine önden bağlayan bir klips, ve çantayı bel kısmından sabitleyen ikinci bir klips sayesinde çantanın baya sabit kalacağını görebilirsin.

Su geçirmeyen bir versiyonu alınabilir. Ben yağmurda sürmediğim için gerek duymadım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar