Nisan başı geliyor... Ama arayıp ufak bir kapora verip ayırtmakta fayda renk seçimi vs. için...
Bugün aradım. Nisan sonu geliyor dediler. Ön sipariş almıyorlar stok sıkıntısı olmayacak yeteri kadar gelecek dendi. Zaten 2 renk var hiç farketmez.
Nisan başı geliyor... Ama arayıp ufak bir kapora verip ayırtmakta fayda renk seçimi vs. için...
Bugün aradım. Nisan sonu geliyor dediler. Ön sipariş almıyorlar stok sıkıntısı olmayacak yeteri kadar gelecek dendi. Zaten 2 renk var hiç farketmez.
Şehiriçi için fare gibi motor. Ama şehir içi 80 km. çok değilmi. Kurye falanmısınız
Yok hocam. Normalde Antalya'da yaşıyorum. İstanbul'dan bir iş teklifi aldım. Hazır evim var Esenyurt'ta, Şişli'ye gidip geleceğim ayda 15 gün falan. İstanbul trafiğini ve metrobüs rezaletini çekmemek için rahat ve ekonomik bir motor arıyorum. Aslında xmax veya joymax alacağım ama onların yakıt ve bakım masrafları çok oluyor gözümde. Birde sürekli araya dereye nmax ya da pcx daha rahat girer gibime geliyor.
Uzun Yolda nmax 125 in yakıt ortalaması nasıl oluyor. Benim eski motorum x-city 120-130 km. hızlarda 4 lt/100 km. nin altına hiç düşmezdi.