Motovlog Kanalımın İsmi Sizce Ne Olmalı?

Kanal İsmi?

• Bir CG Bir Ben

Oy: 1 3.3%
  • I AM KEKO

Oy: 17 56.7%
  • Uğuroviç

Oy: 6 20.0%
  • CG'ye Fısıldayan Adam

Oy: 6 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Selamlar..

Kanalıma isim bulamadım yahu.. Sizin tavsiyelerinizle inşallah bir isim seçip başlayacağım :)

Uğuroviç ' i işaretledim fakat biraz kendinden, yapacaklarından ve benzeri şeylerden bahsedersen insanların seçim yapması yada yeni ve farklı bir isim türetmesine kolaylık sağlayabilirsin diye düşünüyorum.

Uğuroviç ' i işaretledim fakat biraz kendinden, yapacaklarından ve benzeri şeylerden bahsedersen insanların seçim yapması yada yeni ve farklı bir isim türetmesine kolaylık sağlayabilirsin diye düşünüyorum.

değerli yorumunuz için teşekkürler..

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/171388-ilk-adim-atildi-cg-ile-motovlog-geliyoooor.html

değerli yorumunuz için teşekkürler..

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/171388-ilk-adim-atildi-cg-ile-motovlog-geliyoooor.html

Okudum. Aklıma birşey gelirse burdan belirtirim :) Ama bence Keko filan tırt şeyler :) ne o öyle keko gibi. Çömelmiş elleri dizlerinde bir profil fotosuda atarsın fosforlu eşofmanlarla :)
cg ye fısıldayan adam güzel fakat yarın öbürgün cbr,xmax,ybr,vs alırsan kanal adı değiştirmen gerekebilir :)

Okudum. Aklıma birşey gelirse burdan belirtirim :) Ama bence Keko filan tırt şeyler :) ne o öyle keko gibi. Çömelmiş elleri dizlerinde bir profil fotosuda atarsın fosforlu eşofmanlarla :)
cg ye fısıldayan adam güzel fakat yarın öbürgün cbr,xmax,ybr,vs alırsan kanal adı değiştirmen gerekebilir :)

Bence cgye fısıldayan adam güzel. İsterse 1 sene sonra zx10 alsın fark etmez.
Efsane efsanedir. :p

kanallar içerik ve sunum ile popüler kalabilir, özellikle ilk bölümleri çok iyi hazırlamalısınız, bol bol deneme çekimi yap etrafindaki insanların fikrini al sonra yayınla, hayırlı UĞURLU olsun, bak burdan güzel bi isim üretilebilir sanki ;) UĞURLAR OLA, uğur böCeGe :D

Accaip suren adam. En iyi suren adam. Yakisikli katil. Serserimayin96. Tekerci cocuk. Aklima ilk gelenler
İcon battlescar kaskin olmazsa disliyorlarmis yalniz dikkat et

DKN

uğur getiren vlog gibi bişey olabilir :) yanlız bir tavsiye de bulunmak istiyorum. motovlog deyince bütün video serileri motorun üzerinde geçiyo. demek ki ikisi bir arada isimler bulup yemeği yarım porsiyon koymak gerekiyo. tamamı şişkinlik yapıyo..

Arkadaşım tavsiye istedin verdik.Reklam için en önemlisi isimdir.Bende insanlarda Algıda Seçiciliğini arttırsın diye nokta nokta koydum.

Bak senin bile ilgini çekti.Zaten senin ulaşacağın hedef kitlede senin gibi algılayacağı için kitlenle kafa kafaya verip düşünebilirsiniz.Veya ne yapmak istiyorsanız artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar