hondadan bakım yaptıranlar hediyenizi almayı unutmayın :)

bugün bi yag degişimine gittim honda efe plazaya çok ilgilendiler bide hediye verdiler çok mutlu oldum :)

yanlış anlama ama dışarı da görsem aaa honda personeli diyerekten tepki verirdim :mrgreen: kaç para oldu cbr 250 :)

Ben 4-5 gün önce yapırdım bakımı hediye falan veren olmadı. 270 Tl verdik kuru bayat bir çay içtik çıktık:)

yanlış anlama ama dışarı da görsem aaa honda personeli diyerekten tepki verirdim :mrgreen: kaç para oldu cbr 250 :)

bence gezmeye çıktıgında motor üstünde giyersen havalı olacagı düşüncesindeyim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------

Gomlek biraz pavyon ama olsun, tesekkurler Honda :)

yaw yok flastan dolayı öyle parlamış gece çektim yoksa bildigin düz renk beyaz yani :)

Katalogda sırım gibi delikanlılara giydiriyorlar. Sonra biz beğenip alıyoruz. Aynı gömlekle lise talebesine dönüyoruz. Hesap ver Honda!

yağ değişimine servise ha, yazık paranıza, basit iş kendiniz halletseniz ya, pavyon gömlekte güzelmiş ama haa :)

DKN

sizi sevmişler. belki de bizle çalış demeye utanıp zarf atmış olabilirler diye düşündüm.

bu da gülmeme Challenge olsun :) (espri mahiyetinde)

Artık bakımları kendim yapıyorum. Büyük bir arızası olursa anca o zaman giderim servise. İstemez onların jigolo vari gömleklerini.

Flaş patladığı için öyle parlak, naylonumsu çıkmış, ben giyiyorum çok güzel, soranlara Honda'da baş mühendisim, üzerimi değiştirmeye fırsatım olmadı, işler çok yoğun diyorum, bir havalar bir havalar. Gömlek cebinde 3-4 tane kalem olacak ama.

Flaş patladığı için öyle parlak, naylonumsu çıkmış, ben giyiyorum çok güzel, soranlara Honda'da baş mühendisim, üzerimi değiştirmeye fırsatım olmadı, işler çok yoğun diyorum, bir havalar bir havalar. Gömlek cebinde 3-4 tane kalem olacak ama.

kardeş sende abartmışsın yaw bari araştırma geliştirmedeyim falan de :)
yaw gömlegin adı çıktı pavyon gömlegi diye öyle bişey yok yarın bide normal ışıkta çekerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar