Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tinerle sil gitsin,hep öyle yapıyorum ama fazla kaçırma lastiğin rengi atar
Tiner zarar vermez mi?
Tinerle sil gitsin,hep öyle yapıyorum ama fazla kaçırma lastiğin rengi atar
sizin zincir michelin mi pirelli mi ona göre cevap yazalım
Wd40 sık diyen olmuş
Tekere ?
Kardeş olurda denersen bu wd40 ile lastik temizlemeyi sonucunu bi söylesene, ekstrem sporlara buyuk ilgim var![]()
Bridgestone racing battlax kullanıyorum![]()
O zaman o zinciri mintaxla çitilemek lazım
Bakın samimi bir veterinere sorun köpekleri bile arap sabunuyla yıkamanızı tavsiye edecektirciddiyim...
Dikkatimi çekti de forumda işsizlik yükseldi sanki![]()
Eksik yazmışsın
Anlamı:
Bütün güç ve kuvvet yalnızca en yüce ve en büyük olan Allah'ın (c.c.) yardımıyla elde edilir.
bana bak emevi, ne derse der, sen kimsin,haşa Allah adamın ne maksatla ve ne demek istediğini bilmiyormu, eksik yazınca haşa anlamıyormu, yeri geldiğinde namaz kılmayı bilmeyen bile sadece Allah diyerek namaz kılabilen bir dinde böyle bir düşünce tarzı olurmu, niyet önemlidir niyet, patlak ampüllü, ayrıca biz Türküz kendi dilimizde okur anlarız, Arapçanın Türkçe okunuşunu yazmışsın birde, haşa Allah ne dediğimizi Japonca Rusça Türkçe vs. diyince anlamıyormu...
herşeye atlayıp durma, sen ve senin gibi emevi dini mensuplarından bıktık usandık, İslamıda mahvettiniz, tövbe ama dinden soğuttunuz bizi be....yeter be...
ALLAH TOPUNUZU BİLGİĞİ GİBİ YAPSIN... bu sana yeter.... dikkat et beddua etmiyorum, İslamda günahtır....
birdaha dini şeyler hakkında yazarsan her gördüğümde gereken cevabı alacaksın, sanamı kaldı milletin dini, inacı, yaptığı, ne diyeceği emevi...
Wd40 sık diyen olmuş
Tekere ?
Kardeş olurda denersen bu wd40 ile lastik temizlemeyi sonucunu bi söylesene, ekstrem sporlara buyuk ilgim var![]()
Dikkatimi çekti de forumda işsizlik yükseldi sanki![]()
sıkıntı yok kardeş, onun bunun demesiyle aklım karışmaz benim, yinede dini karıştırmayacaksın, gördük yakın zamanda müslüman geçinenlerin yaptıklarını, o yüzden birisi bu konulara girdimmi tepem atıyor, senin atmıyormu?
ayrıca eksik falanda yok, yazısının sonuna ... koymuş, oraya ne geleceğini hepimiz biliyoruz, ayrıca bizim bilmemizde gerekmez, bilen zaten biliyor, sen yazmasanda, anlatabildim sanırım...
sıkıntı yok kardeş, onun bunun demesiyle aklım karışmaz benim, yinede dini karıştırmayacaksın, gördük yakın zamanda müslüman geçinenlerin yaptıklarını, o yüzden birisi bu konulara girdimmi tepem atıyor, senin atmıyormu?
ayrıca eksik falanda yok, yazısının sonuna ... koymuş, oraya ne geleceğini hepimiz biliyoruz, ayrıca bizim bilmemizde gerekmez, bilen zaten biliyor, sen yazmasanda, anlatabildim sanırım...
Yanlış bir kelime imanı alır gider.
Olsun yinede sakin kalmak lazım. Bizim milletin önemli bir kısmı din cahilidir. Ara sıra bende böyle uyarılar yapıyorum. Ama tabii tatlı dille kalp kırmamaya dikkat ediyorum. Mesela adam gayrimuslim ölüye rahmet diliyor diğeri Allahın adını yazarken büyük harfle başlaması gerektiğini bilmiyor.Bir diğeri başka bir cahillik sergiliyor. Oysaki ben müslümanım diyen ve imanına değer verenlerin bu konularda bilgili ve dikkatli olması lazım. Çünki iyiniyeti saklı kalsa bile din konusu şakaya gelmez. Yanlış bir kelime imanı alır gider. İnsanın imanını kaybetmesi onun en büyük felaketidir. Bunun farkında olmak uyarmak lazım. Mesela ben yolda sohbet ederek giden gençleri çok defa durdurmuş uyarmışımdır. Genç adam anlatırken laf arasında sık sık Allah belamı versin ki .... yada Kur an musaf çarpsın ki... diye söylüyor. Durdurup soruyorum sen neden kendine beddua ediyorsun diyorum. Bön bön bakıyor şaşırıyor. Adam karşısındakini sözlerine inandırmak için hayatını ortaya koyuyor kendine alenen beddua ediyor farkında değil. İşte anlatmak istediğim bu gibi cahillikler. Bence iyilik adına tatlı dille uyarmak lazım. Sence de öyle değilmi?