güzel kardeşim yorum için teşekkürler.. keşke baştaki açıklamyı okudum desende yazsan.. tecrübe arıyorum tecrübe ona göre gidip bakıcam imkan var mı desen yok tabiki hepsine giidp bakmak için.. kazasız belasız..
Bak, şöyle bir durum var, 250 cc sınıfında, CBR250, R25, TNT250, Ninja 250R, İnazuma F, CRF, KLX vb. tüm motorlar gayet kaliteli. Dolayısı ile, kalite senin için tercih unsuru olamaz.
Yani mesela tabiki Ninjanın grenajları daha kaliteli, ama parçası pahalı. Tabiki R25 daha güçlü, ama daha çok yakıyor. TNT250 naked, hemde yakışıklı, ama servisi sıkıntı. İnazuma çok çok rahat, ama muhtemelen en hantalları o. CBR en kaliteli ya da en güçlü ya da en yakışıklı veya en rahat değil, ama hepsine yeterli ölçüde sahip, ve en az yakanları.
Gördüğün üzere her birisinin bir diğerine kıyasla daha iyi ve daha kötü özellikleri var. Burada konuyu içselleştirip, kişisel zevk noktasında karar vereceksin. Ben Hondayı aldığımda, R25 bakıyordum, ama repsolü görünce, aşık oldum. Tamam yamaha daha güçlü, kimine göre daha yakışıklı, belli noktalarda daha kaliteli falan, ama kardeşim, ben repsolü beğendim.
Sonuçta herkesin zevki aynı olamaz.
Ozaman ben titriyormusum demekki makine ustunde bana oyle gelmis
Senin titremene gerek yok. Yağ, bakım, arıza, yakıt vb. bir sürü etken var titreme olayında. Zincir bile titreşime sebep olabiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Kawasaki yedek parça fiyat olarak inanılmaz pahallı
Dediğin gibi ninja 250R temizi bulmak zor
Fakat acayip çok yakıyor ninja 250R
R25 alsın daha iyi
Adam belki ayda 500 km binecek, böyle bir durumda kawa'nın yakıtı umursanmaz. Bence en kalitelileri her şeye rağmen kawa.
Ama kawa önermiyorum, çünkü temizini bulmak zor.