Uzun süren 2016 0 HRC 125r araştırmamda bulamadım Eskişehirde. Bende 250r a yöneldim. Buldum 2. El 2016 model devrilme kaza falan yok. Şimdi motoru alırken nelere dikkat edeyim öneriler nelerdir ?
Uzun süren 2016 0 HRC 125r araştırmamda bulamadım Eskişehirde. Bende 250r a yöneldim. Buldum 2. El 2016 model devrilme kaza falan yok. Şimdi motoru alırken nelere dikkat edeyim öneriler nelerdir ?
Yav kardeşim bu kaçıncı başlıktır? Yukarıda çubukta "arama" yazıyor bas ona, ara istediğini. Her motor alan bu soruyu sorsa forumun hali ne olur?
2000 kn de cbr 125 almistim hemen yan sokaktaki bir siteden.. neolacak ki 2000 bin km dedim direk aldim.. bakim zamani honda seevisine gittimki 1000 bakimina gitmemis.. sanayiye gitmis.. ustelik motor yag tapasinida yalama etmisler servis garanti disina birkigordu zor ikna ettik.. motor blogu aliminyum oldugu icin dis te acilamiyormus komple blok degisecek dediler... yani cok dikkat etmelisin...
Adam istediğin honda servisine gidelim makinaya bağlayalım dedi. Sıkıntı var mı yok mu o söylesin dedi
Haklısınız sonuna kadar.Arkadaş motor alacak heyecanlı sanırım onu biraz alttan alalım bence![]()
Kızmamın nedeni gerçekten çok fazla bu konuda başlık olması. Aynı motoru ben de aldım ama arama motorunu kullandım, forumu kirletmedim. Bir de şöyle bir şey var, ben bu konuyu araştırmadığım halde önüme 5-6 tane başlık geldi.
Şimdi, ben 4. motor olarak aldım CBR'yi, kimsenin fikrini sormadım, kimseye göstermedim. Kimseye ekspertiz yaptırmadım. Gittim, inceledim, beğendim, kullandım, kıllandım. Tekrar kullandım, kıllanmakta haklı olduğumu fark ettim ve teşhisi koydum. Plaka ve şase no'dan sorguladım, sorun çıkmadı. Bakımlarını yapan servisi aradım, bakımlarını onayladılar.
Aldım, dönünce rutin bakım yaptırdım, ekstra dan ekspertiz rica ettim. Servis te benimle aynı teşhisi koydu, sonra servisten ayrılan ustam ile görüştüm, ona gösterdim, bir ayar yapıp düzeltti.
Ama bu benim 4. motorum.
İlk motor alacak olanlar, cuptan çinliden inip bunu alacak olanlar illaki şahsi tavsiye istiyor. Heyecan var, eh iyi de para bağlıyorlar. Onları da mazur görmek gerekli.
Yav kardeşim bu kaçıncı başlıktır? Yukarıda çubukta "arama" yazıyor bas ona, ara istediğini. Her motor alan bu soruyu sorsa forumun hali ne olur?
Bu arada, havalar da ısınıyor. Bir piknik sözümüz vardı :cherry:
Servise git, ekspertizi 50 liraya yapıyorlar en fazla. Yaptır.