İlk dizel otomobil kullandığım 2007'den itibaren Opet'ten hep uzak durdum. Yolda tuvalet ihtiyacım falan varsa Opet'e girerim allah için o konuda çok iyiler eyvallah, ama yakıtlar, ı ıh. En iyi dizel yakıtı Shell getirdi yıllarca, ikinci alternatifim BP oldu. Total'in de "kendi işlettiği" istasyonlar yine çok başarılıydı.
Artık araba da benzinli, yine Shell'den alıyorum. Bulgar'a gidince de miss gibi 100 oktan var, çiçek =)
Motorda biraz daha özensizim niyeyse, atmosferik diye heralde aslkdkashd evimin dibinde PO var, genelde ordan alıyorum.
Konu dışı oldu ama arabanız ferrari, porche falan mı? 100 oktan yakıt belki bir tek onlarda etkisi olur silindir sıkıştırma oranları falan daha yüksek olabileceği için.
Piyasada seri üretim satılan arabaların benzinli motorlarının ayarları 95 oktan benzine göre yapılır. Benzindeki oktan sayısı değiştikçe ateşleme zamanlamaları falan değişeceği için farklı oktan kullanmanın faydası olmaz. Düşük oktanlı benzin kullanmak performans düşürür çünkü pistonda sıkışma anında bujiler ateşleme yapmadan önce sıkışmanın yarattığı ısınma ile kendi kendine daha zamanı gelmeden erken yanmaya başlar bu da motorda vuruntu denen şeye neden olur. Yüksek oktan benzinler sıkıştırma oranı yüksek olan bu nedenle zamanından erken yanma olasılığı bulunan motorlarda kendi kendine yanma başlamasın bujinin ateşlemesi ile yansın diye yapılmış benzinler. Normal seri üretim arabalara yüksek oktan benzin koymak yalnızca benzine fazla para vermeye neden olur, zaten bizim arabaların motorları 95 oktan benzine göre yapılıyor.
Motosiklet motorları da trafiğe çıkmayıp pistte yarış için üretilenler hariç 95 oktan benzine göre yapılıyor, haliyle daha fazlası gereksiz. Boşuna yüksek oktanlı benzine fazla para vermeyin.
Haa şu olabilir, yüksek oktanlı benzin daha pahalı olduğu için petrol şirketleri onlardan daha yüksek oranda kar ettikleri için birazcık daha kaliteli olabilirler. Ama yine de gereksiz.
Dizel konusu daha karışık. Eski dizel motorlar ne koysan çalışırdı, hatta kullanılmış yemeklik yağla bile çalışabileni vardı ama şimdiki modern dizel motorlar çok daha hassas, haliyle yakıt kötüyse enjektörler, yakıt pompası vb. gibi pahalı parçaları değişmek zorunda kalıp masraf açabilirler.