3 Kask karşılaştırması ve tavsiyeleriniz

x29dox.jpg

Herkese selamlar, kask araştırmalarım sonucunda aşağı yukarı bütçe ve teknik özellikleri belirledim. Yukarıdaki üç benzer fiyat aralığındaki kask arasındaki tercihe ilişkin yorumlarınız nedir?
Tabi bu üç kask dışında yine fullface ve benzer fiyat aralığında olmak kaydıyla farklı öneriler varsa onlar de değerlendirilebilir.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Exo 500 tavsiye ederim.4 yıldır farklı kasklar denedim(nolan n86,shark speed R)en konforlusu scorpion exo 500 çıktı.

Bell Qualifier e pinlock takamazsın :( Bende Vortex nişanlımda, Qualifier var. Buğu sıkıntı pinlock takamadığın için. Qualifier çene perdesi filan yok. Ben 650 ye vortex almıştım. Ekonomi çkömüş arkadaş.

caberg in çene kısmı uzun ve kaba duruyor. Diğer ikisinde güneş vizörü yok. Ne alırsan al güneş vizörü ve pinlock olsun mutlaka. Ayrıca denemeden alma

caberg in çene kısmı uzun ve kaba duruyor. Diğer ikisinde güneş vizörü yok. Ne alırsan al güneş vizörü ve pinlock olsun mutlaka. Ayrıca denemeden alma

Mevcut kaskım da caberg'in eski bir modeli, tasarım olarak neredeyse stunt la aynı. Dediğiniz gibi çene altı kısmı biraz fazla kaba ve uzun, çok rahatsız etmedi şimdilik. Genel olarak memnunum, bu yüzden yine caberg stunt'ı da dahil ettim seçenekler arasına.

Exo 500'e de baktım, biraz eski bir model ve piyasada pek fazla satışı yok, yurt dışı sitelerde falan yalnızca aksesuarları satışta. Aslında fiyatına göre güzel duruyor ama bilemedim. Kullanıcı yorumları falan 2011-2012'lerden kalma. Yeni üretimi varsa düşünülebilir.

Pinlock olmazsa olmaz bir şart değil benim için.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler, exo 500'ü de bir detaylı inceleyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar