Güzel mont.Pantolon beyaz ama modelini çıkartamadım.
dikkat çekici, farklı bir kamera açısı olmadığı için 20. saniyede kapattım panpa.[/QUOTE
6 dkk aslında daha kısa tutucaktım. eyww
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
artçı olmak istemezdim. bu adrenalin fazla gelirale:
artçılı sürmüyorum , prensiplerim gereği![]()
artçı olmak istemezdim. bu adrenalin fazla gelirale:
Kardes kizma ama pek birsey belli olmuyor be. Yol da gorunmuyor. Aslinda bisey gorunmuyor, koca dainese yazisi haric.
Bu kamera acisi bize gelmez hocam. Birakalim yoga pantli ablalarimiz yapsin.![]()
Halil abi yani şu meşhur Halilhayabusa'nın kanalına bak. Halil abi 5 kamerayla çıkmayı seviyor.Eywtek tek farklı kamera açılarını denemek istiyorum bakalım. Birde tabi şehirici ve trafiğe açık alan her ne kadar görece trafik az olsa bile her an herşey olabilir. Açıları ayarlıyım istanbul parkta güzel bir çekim yapmak istiyorum kendime.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Hahah yaw bunun için idman gerek pist gerek düşsek sıkıntı üzülmicem motor gerek ve sponsor gerekbu kadar olmasada kendi capımızda güzel bir video olur o zmn amatör şekilde tabi
![]()
Eywtek tek farklı kamera açılarını denemek istiyorum bakalım. Birde tabi şehirici ve trafiğe açık alan her ne kadar görece trafik az olsa bile her an herşey olabilir. Açıları ayarlıyım istanbul parkta güzel bir çekim yapmak istiyorum kendime.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Hahah yaw bunun için idman gerek pist gerekbu kadar olmasada kendi capımızda güzel bir video olur amatör şekilde tabi
![]()