Bu arada yakit oranlarina da bak bugun r25 i olan arkadasimla erdeke gittik geldik 100 km de 9 litre yakti r25..
abi hangi arkadaşın o 9 litre yaktırtmış motora?? r1 i 250 ye bağlarsan heralde o kadar yakabilir.arkadaşın o motoru yaksın baya iflah olmaz o motor.yada hesap kitap öğrensin
Cok ciddiyim yakit olcumu icin gidip geldik motorlara oldukca gaz actik sert kullandik r25 9.1 lt yakti bu konuda forumda bircok konu var. İstersen aea in r25 ve ayni bloga sahip mt25 incelemerini izle oda bahsediyor yakittan..
9 Lt. mi ? Abovvvv..
Kuvvet ile muhtemel yanlış ölçmüşlerdir yada motorda ciddi ayarsızlık hava filtresi artık hava alamıyacak kadar falan doludur. Yada ne biliyim 3 üncü viteste dip gaz yapmışdır . 6 vites dip gaz yapsan 9 litre görmesi imkansız.. O hesap makinesine ters bakmıştır veya telefon o an tesi dönmüştür o 9 degil 6 dıdır..![]()
Kuvvet ile muhtemel yanlış ölçmüşlerdir yada motorda ciddi ayarsızlık hava filtresi artık hava alamıyacak kadar falan doludur. Yada ne biliyim 3 üncü viteste dip gaz yapmışdır . 6 vites dip gaz yapsan 9 litre görmesi imkansız.. O hesap makinesine ters bakmıştır veya telefon o an tesi dönmüştür o 9 degil 6 dıdır..![]()
Cok ciddiyim yakit olcumu icin gidip geldik motorlara oldukca gaz actik sert kullandik r25 9.1 lt yakti.. bu konuda forumda bircok konu var. İstersen aea in r25 ve ayni bloga sahip mt25 incelemerini izle oda bahsediyor yakittan..
ben daha hayatımda 9 yakıyor diyen ne duydum ne gördüm.7 bile yakan var ohaa dedim 9 yakması motorun ciddi bir sorunu olması diyebilirim.ben daha rodajdayım o yüzden deneyim sahibi değilim.motor 120 kmde 7000 devri geçmiyorum şehir içi tüketimim şu an içinde rodaj yağı ile birlikte 4.2 litre ortalamam var.basmazsan ekonomik olan bir motor ok ama basınca 250 cc için fazla bir yakan motor onuda biliyorum.ama 9 litre gerçekten bir yamaha servisine ustasına göstermesi bu olayı onada anlatması lazım arkadaşın.benim aklıma gelen 9 yakması için motorda egzoz olması lazım spor hava filtresi lazım.anca heralde bu donanımlarla belki tuttururabilir bu rakam
Dostum gonderdigim videoyu izlesene adamlar video cekmisler kadranida gostermisler saniyesine kadar da yazdim ben niye durduk yere yalan soyleyeyim ne karim olacak cok yakiyor deyince olcum yaptik veri bu. hadi benim karim var diyelim aea yamahayi bu sekilde kotuler mi sence adamin gecim kaynagi yamaha..
19 milyara r25 mi, ülkenin haline bak yav.