İzmir'de gidebileceğim Honda Servisi

Sevgili dostlar,

Bu hafta sonu Ankara'dan İzmir'e giderek motorumu alıp döneceğim. Yola çıkmadan önce en azından ufak tefek orasına burasına bakıp yağını değiştirmek ve zincirini temizleyip yağlamak istiyorum. Bunu yapmak için sadece cumartesi günümün öğleden sonrası var. İzmir'deki Honda servisleri ya da ustaları hakkında en ufak bir fikrim yok. Sizin bana verebileceğiniz tavsiye var mıdır?

Not: Cuma gecesi gideceğim, pazar sabahı Ankara'ya yola çıkacağım. Motor Aliağa'da, 2011 model, garanti vs yok, güvenilir bir usta söylediğiniz takdirde yetkili servis olmasına çok gerek yok.

Daha önce yükseliş'te motosiklet ile ilgili hiç bir münasebetim olmadı ancak münasebet içerisinde olan iki arkadaşım var çok memnunlar. Ben yamaha kullanıyordum, yeni sattım. Yamaha izmoto'dan da çok bir şikayetim yok ancak hem yamahası hem hondası olan bir arkadaşım yükseliş'ten daha memnun olduğunu söylüyor.
Bir aksilik olmazsaa cumartesi ben de motor almak için yükselişe uğramayı düşünüyorum. Denk gelirse görüşebiliriz. Özel mesaj atarım.

Yükseliş Honda Yetkili servistir doğru.

Birde Soylu Motor - İbrahim Soylu Usta'yı tavsiye ederim. İşinde gayet iyidir.
Yeri; Alsancak Motosiklet Tüv İstasyonu arka çaprazındadır.

Sevgili dostlar,

Bu hafta sonu Ankara'dan İzmir'e giderek motorumu alıp döneceğim. Yola çıkmadan önce en azından ufak tefek orasına burasına bakıp yağını değiştirmek ve zincirini temizleyip yağlamak istiyorum. Bunu yapmak için sadece cumartesi günümün öğleden sonrası var. İzmir'deki Honda servisleri ya da ustaları hakkında en ufak bir fikrim yok. Sizin bana verebileceğiniz tavsiye var mıdır?

Not: Cuma gecesi gideceğim, pazar sabahı Ankara'ya yola çıkacağım. Motor Aliağa'da, 2011 model, garanti vs yok, güvenilir bir usta söylediğiniz takdirde yetkili servis olmasına çok gerek yok.

Yükseliş Honda C.tesi öğleden sonra çalışmıyor olabilir, önceden bir telefon edin derim.

Yükseliş Honda Yetkili servistir doğru.

Birde Soylu Motor - İbrahim Soylu Usta'yı tavsiye ederim. İşinde gayet iyidir.
Yeri; Alsancak Motosiklet Tüv İstasyonu arka çaprazındadır.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yükseliş Honda olmazsa İbrahim Soylu Usta'yı arayayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

Aliağada yaşıyorum. Yardımcı olabilirim.

Yoğunluğumdan dolayı cevap yazamadığım için özür dilerim. Gece yola çıkacağım. Yarın özel mesajla sizi rahatsız ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

Yükseliş Honda C.tesi öğleden sonra çalışmıyor olabilir, önceden bir telefon edin derim.

Uyarınız için teşekkürker. Gitmeden önce muhakkak arayacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Ya yeteneksizliğimden ya da mobilde mümkün olmadığından özel mesaj atamadım ama buradan durum güncelleyeyim, Aliağa'dayım, motoru aldım, lastikleri şişirip bi eski foça yapmayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar