İzmir gazlayacak arkadaşlar?

Abilerim kardeşlerim ara ara toplaşacağımız bi grup ya da kafadengi insanlar arıyım.İnciraltı motosiklet kulubune katılmayı düşündüm ama aidatları çokmu yüksek olur? Öğrenci adamı aşmasın sonra

Aydatli motosiklet gruplarına girmemeni öneririm. Ne yapılıyor da aydat alınıyor anlamış degiLim.
Yaz buraya çıkar bir-kac kişi kur grubu gazla. Biz öyle yaptık en azından.

İnciraltında motosiklet kulübunün lokaline gitmiştim bir yavru köpek sahiplenmek için. Şark köşesi, bilardo, masa tenisi falan güzel bir ortam yaratmışlar kendilerine ama aidata karşıyım :)

Sadece aidat yok. Nöbet te turarsin .Bilgin olsun. yeni gelenlere daha çok nobet. Rütbelere de hazir ol.

Abilerim kardeşlerim ara ara toplaşacağımız bi grup ya da kafadengi insanlar arıyım.İnciraltı motosiklet kulubune katılmayı düşündüm ama aidatları çokmu yüksek olur? Öğrenci adamı aşmasın sonra

gel ikimiz başlıyalım diyeceğim uşaktanmı geleyim senmi gel orası tartışılır :) ben yazları ve ayda bir bazen izmitre dogru gazlayıp geri dönüş yapıyorum yinede.. başarılar..

bizim bi grubumuz var ama girişte her üyenin motosikletinin deposunu fullemek zorundasınız ve çaylar sizden

Arkadaşin bahsetttiği kulupte nöbet te var. klup belirli saatlerde acik oldugu icin nöbet yaziyorlar. Aksam 23.00 civarina kadar bekliyorsun. Rutbeler var Yelekler var. yarim yelek tam yelek ardindan da rutbeler başlar. ilk yildizlar gumus yildizlar altin yildizlar. vs... vs... şaka yapmiyorum arlkadaslar gercekten var. Ee napcaniz kulupler boyle isteyen girer sisteme ayak uydurur istemeyen girmez sonucta kimse kimssyi zorlamiyor. Birde grup suruslerinde ozgur olamassiniz şoyle git boyle git vs.. Hiraşi sistemi tavan dir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kendi kendinize yapamayacağınız aktiviteler ve olanaklar sağlıyorsa bir kulübe üye olmanız çokta yadırganacak bir durum değildir.
Size aradığınız ortamı sağlayan oluşumların ücretli olması da gayet doğaldır.
Tabi para verip üstüne yerleri süpür, bulaşık yıka, nöbet tut demiyorum:)

Ben kafa çekmek için bile gidecğim mekanı, takılacağım ortamı seçerim.
Huzurla 2 bira içemeyeceksem oranın çok moda ya da ucuz olması benim ilgimi çekmez.
Türkiye'de üye olduğum bir şehir kulübü vardı.
Eğer içki içeceksem oraya giderdim.
Çünkü bilirdim ki ne bakıyon lan kavgası çıkmaz, sarhoşun biri üzerine kusmaz, temiz bir tuvalete gidersin, mezeler hap yap para kap cinsi olmaz. İkide bir birileri masana gelip muhabbete salça olmaz, gereksiz hayat hikayeleri dinlemezsin. 5 lira borç versene talepleriyle uğraşmazsın.
Bunun dışında sosyal aktiviteler düzenlenir, gittiğin yerlerde iyi karşılanır yolunacak kaz yerine konmazsın ve tek başına normalde giremeyeceğin yerlere kulüp sayesinde girer yan yana gelmenin imkansız olduğu insanlarla yine kulüp sayesinde tanışırsın.
Tabi ki bunun bir maddi karşılığı vardı.
Bu nedenle saçma sapan kurallar dışında kulüp üyeliğine karşı değilim.
Bilakis iyi kulüpler size çok şey katar.

Not: kulüp yazıp durdum ama klup-klüp şeklinde de yazılıyor.
Türkçe ses uyumu açısından ben kulüp yazmayı tercih ettim. Bakmadım ama sanırım doğrusu da bu.

Ulan ben emrivakiyi sevmediğim için fabrikadan ayrılıp kendi işimi kurmuş adamım nöbet ne yaaa?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ulan ben emrivakiyi sevmediğim için fabrikadan ayrılıp kendi işimi kurmuş adamım nöbet ne yaaa?
üyelerden birinin gece yarısı benzini bitti, ya da yolda kaldı..
Alo dendimi anında orda olacan...
Kulüp evi falan varsa kapısında nöbet tutacan...
Mola yerlerinde motorların başında bekleyecen...
Her türlü ayak işi anlayacağın....
Bi de motora özgür olmak için biniyoruz derler ... :queen:

üyelerden birinin gece yarısı benzini bitti, ya da yolda kaldı..
Alo dendimi anında orda olacan...
Kulüp evi falan varsa kapısında nöbet tutacan...
Mola yerlerinde motorların başında bekleyecen...
Her türlü ayak işi anlayacağın....
Bi de motora özgür olmak için biniyoruz derler ... :queen:

Kulübü ilk kuranlar "ayak işlerini nasıl ve kime yaptıralım" derken ortaya çıkan fikir..

Aslında şu aralar düşündüğüm bir konu bu motosiklet klupleri. Özellikle 35 yaş üstü arkadaşların bu kluplere dair görüşlerini öğrenmek isterim. Süreci neler yaptıklarını, neler yapamadıklarını vs vs.

Burdan bulursun hocam kulüple ne uğraşıcan onu geçtim yolda bile bulursun git izmirde motorcuların takıldığı yerlere iki muhabbet kur kafadengi adam çıkar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar