Değerli arkadaşlar;
Dominar 400 ile ilgili forumda henüz motor gelmeden gösterilen ilgi bana 2014 yılında PULSAR NS 200 modeli ile ilgili yaşadıklarımızı hatırlatıyor.
Nasıl PULSAR NS 200 ile ülkemizde ilk defa bu segmentte bu özelliklere sahip bir motosiklete önemi sayıda motorseverler ulaştı ise 400 cc segmentinde de bana göre böyle bir süreç yaşanacak.
Pulsar NS 200 2016 yılının sport segmentinin lideri değil sadece, aynı zamanda cc gözetmeksizin tüm modeller içinde vitesli grubun en çok satan 2 nci modeli oldu. İlginiz için teşekkür ederiz. Meydana gelen her sorun için de 183 yetkili servisimiz ile beraber arkadaşlarımız işinin başında. Her bir sorun için gerekli iyileştirmeler ve düzeltmeler yapıldı, yapılıyor. Kesinlikle kayıtsız kalınmıyor.
Bütün bunlara rağmen lokal hatalar elbette vardır ama sektörde satış sonrası hizmette de lider marka yolundayız. Bu iddiamız altı boş bir söylem değil. Her markanın satış sonrası müşteri memnuniyet seviyesinin nerede olduğunu bilen birisi olarak ifade ediyorum. Bu konuda bazı görsellerimiz aşağıdadır. Eski hali ve yeni halini yansıttığımız servislerimiz bizim için markamızın en önemli değerlerimizdendir. Yatırımlarımızın büyük bölümü bu noktaya aktarılmaktadır.
Dominar 400…
Farklı bir model. Üzerinde yıllarca çalışıldı. Hangi karakteristik özellikleri ortaya çıkacak? Benim öngörülerim şu şekilde;
1. Konfor,
2. Düşük devirde yüksek Tork,
3. Yeterli güç, (bilerek böyle söylüyorum. 8000 devirde 35 ps önemli bir değer)
4. Düşük yakıt (pulsar ns 200’e yakın. Forumda yazmışlar.)
5. Düşük titreşim (pulsar ns 200 gibi belki daha da düşük. Forumda yazmışlar)
6. Çift abs ile emniyetli bir sürüş, (forumda yazmışlar)
7. 9500 devirde kesicinin devreye girmesi ile uzun yıllar ve uzun km.ler sorunsuz kullanım,
8. Kaydırmalı debriyaj ile vites düşürmelerde emniyetli yavaşlama ve konforlu bir vites geçişi (forumda yazmışlar)
9. Oldukça kaslı ve heybetli bir görünüm,
10. Çok kuvvetli bir far, (1,5 km.ye kadar etkili)
11. İleri soğutma sistemi ile şehir içinde bile hararetin yükselmemesi,
12. …
Ben bunları sayabildim.
Henüz ürün daha sahaya çıkmadan yazılan bazı olumsuz yorumları da bu forumu takip eden arkadaşlarımızın ferasetine havale ediyorum.
Pulsar NS 200 modelinde de zamanında yazıldığı gibi.
Elbette biz ne dersek diyelim en değerli yorumlar gerçek kullanıcıların olacaktır.
Saygılarımı sunuyorum…