Sen ne yapıyorsun hocam baban için, yaşınız kaç ?
Hocam dünya fani insan ömürlük yani herkese olacak sıkmayın canınızı durduk yere.
Ben derdimi şimdi bir döksem, hiçkimse beni toplayamaz.
Bu konudan uzaklaşıyorum neyse.
Allah pedere uzun ömürler versin .
Selametle.
A) O yaş el titremesi için erken sayılır.
B) Yorgunluktandır, 24 yaşında insanın bile kolları yorulursa titreyebilir, ama dinlenirken.
C) Şeker ve tansiyon yakın takip.. Dincilerin kurduğu zincir marketlerden hiç bir gıda maddesi almayın.
D) Aluminyum kap kacak ve kurşun içeren her şeyden uzak dursun, midye kesinlikle yasak..
Parkinson olma ihtimali var ancak sadece el titremesi parkinson demek değildir el titremesi,konuşma bozukluğu,hareketlerin yavaşlaması parkinson belitileridir.En kısa sürede beyin ve sinir cerrahisine gidin böyle bir hastalık bile olsa günümüzde ilaç ve beyine takılan aygıtlar ile çok çok iyi sonuçlar alınmakta.Ancak dediğim gibi sadece el titremesi buna yorulamaz günümüz de herkesin problemi olan stres başlıca el titremesi sebebidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Bir yiyecek sağlıksız ise sağlıksızdır bunun dincisimi olur.İnsanları neden kutuplaştırmaya çalışıyorsunuz...