HONDA CBR125R KASK+ELDİVEN HEDİYELİ BUYRUN İÇERİ

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr125r-kask-pluseldiven-hediyeli-kazasiz-402133023/detay/

motorum temiz sorunsuzdur sahibinden.com la forumu karıştırmadım :) yanlış anlamayın..

expertize ustanızla gelip bakmanıza açıktır.. kaza tramer hasar kaydı yoktur söylediğim gibi yanında kask ve motorcu eldivenlerini veriyorum..

ilgili arkadaşlar varsa ulaşsın.. sitedeki numara bana ait değil numaram 539 599 14 71

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bildiğin karıştırmışsın... herkez saatığı motoru burada paylaşssa burada okuyacak konu kalmaz.

forumda satılık motosiklet ilanları bölümü var.

bildiğin karıştırmışsın... herkez saatığı motoru burada paylaşssa burada okuyacak konu kalmaz.

forumda satılık motosiklet ilanları bölümü var.

çok teşekkürler kardeş en mantıklı yorum seNinki köStek değil destek olmuşsun bilmiyordum o bölümü .. gerçekten teşekkürler kazasız belasız inşallah..

Son düzenleme:
bizim insanımız okumayı pek sevmez direk yapıştırır geçer aslında yukarıda yazan forum sekmesine tıklasa daha ne yerler var görecek

bizim insanımız okumayı pek sevmez direk yapıştırır geçer aslında yukarıda yazan forum sekmesine tıklasa daha ne yerler var görecek

kardeş bizi türk yapan bunlar değil mi :) guru duyuyorum bu düzensizliğimizle..

ve ayrıca forumda eski değilim olsaydım sen bana değil ben sizlere ders verirdim bu konularda.. yorum için tşk..kazasız belasız iyi günler..

kardeş bizi türk yapan bunlar değil mi :) guru duyuyorum bu düzensizliğimizle..

ve ayrıca forumda eski değilim olsaydım sen bana değil ben sizlere ders verirdim bu konularda.. yorum için tşk..kazasız belasız iyi günler..

Foruma ilk üye olduğum dönemde 1 haftada hangi konu nerede paylaşılır, forum kuralları nedir biliyordum. 8 ay bence öğrenmek için yeterliymiş. Bu arada kask vermek çok işlevsel olmayabilir. Mesela ben alsam senin motoru, kaskı almazdım.

Foruma ilk üye olduğum dönemde 1 haftada hangi konu nerede paylaşılır, forum kuralları nedir biliyordum. 8 ay bence öğrenmek için yeterliymiş. Bu arada kask vermek çok işlevsel olmayabilir. Mesela ben alsam senin motoru, kaskı almazdım.

kardeşim makinan ne bilmiyourm.. benim motorla neden ilgilisin bunuda bilmiyorum.. ayrıca vereceğim kaskı görmeden neden yorum yaptın bunuda bilmiyorum tartışmakta istemiyorum.. forum konusunda karakter meselesi diyorum başka sö yok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar