bende sava mc 32 lerimi sipariş ettim pulsar için umarım kuru yol performansıda iyi çıkar denedikden sonra görüşlerimi editliycem.
Alıp kullandın mı? bende Pulsara alıcam var mı başka önerisi olan? mc 32 mi mc 50 mi almalıyım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
Yok mu gelen giden. Bakın hele piyasayı araştırıyom. Mc 50 nin soft versiyonuda varmış, fark nedir? aradaki fiyat farkına değer mi?
Arkadaşlar şimdi konuyu toplayalım. İki versiyon var soft ve sade. Sort mesaj tarihinde n11 de 965tl ve aynı tarihte pirelli diablo rosso II 908tl motolastik'de. Isınma süresi hakkında en son yazan arkadaştan başka düzgün bilgi yok. Sanırım herkesin beklentisi şunlar.
Soft veya sade versiyonunun ısınma süresi, kullanım ömrü vb. durumlara bakarak michelin veya rosso 2 ile karşılaştırma yapabilecek bir arkadaşımız var mı?
Arkadaşlar şimdi konuyu toplayalım. İki versiyon var soft ve sade. Sort mesaj tarihinde n11 de 965tl ve aynı tarihte pirelli diablo rosso II 908tl motolastik'de. Isınma süresi hakkında en son yazan arkadaştan başka düzgün bilgi yok. Sanırım herkesin beklentisi şunlar.
Soft veya sade versiyonunun ısınma süresi, kullanım ömrü vb. durumlara bakarak michelin veya rosso 2 ile karşılaştırma yapabilecek bir arkadaşımız var mı?
Hangi michelin diye sorabilirim ?Softunu kullanmadım fakat softu pist lastiği ayarında bir lastik diye biliyorum.
''Softsuz'' mc 50 rosso2 gibi radyal bir lastik olmayışıyla bir adım geride iken, tutuş olarak şu anda ''neredeyse'' rosso 2 kadar tutuyor.
250 cc ye uyan michelinin lastiği ile kıyaslarsak ki o da radyal ''olmayan'' bir lastiktir, mc 50nin yol tutuşunun daha iyi olduğunu kolaylıkla söyleyebilirim.
http://www.lastikdeposu.com.tr/michelin-takim-110-70-17-140-70-17-pilot-street-on-arka-motosiklet-lastigi-pmu6665
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
@ViraneDervis ve @BatuhanK ilginizden dolayı teşekkür ederim.
Hotlatma denemesi 3. Beyler soruyoz adam gibi cevap veren çıkmıyor. Konu açıyoz 'oyno konolorı açop doroyonooz' tribine giriyosunuz. Bu mudur yani forum?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
.............