Teşekkürler. Dediğiniz gibi hiçbir zaman olmayacağım bu sekılde brnım ıcın iyi amacım yeni çevreler edinebilmek yeni insanlarla tanışabilmek para için yapmadığım için sıkıntı yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Baya beklersin gibi gorunuyor buradan.
Neyi beklicem baya ? Beklenecek birşey yok bazı şeyleri saklama amaçlı hatıra amaçlı yapıyorum ben. Para kazanmak gibi derdim yok. Ot gibi yaşamamak için birleyler yapmaya üretmeye çalışıyorum. Yapabiliyorsanız sizde yapım izleeriz destekleriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
Kardeş regal raptorun bölge bayisimisin hepsi regal bunların.. :mrgreen:

motosikletin regal raptor olduğu için olabilirmi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
bence konu sadece motosiklet olmamalı. bu adamın hiç mi özel hayatı yok hep motor üstünde mi geçer tüm film ? artık farklılaşılması lazım
Özel hayatımı youtube da insanlara paylaşacak değişim ya ! Onu farklı kanallar yapsın ve oralardan izlesin insanlar bende konu kısıtlı ama ben bu tür şeyler hapmak istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
Forum takipçi kasma mekanı mı!Kanal açan reklamını yapmaya buraya geliyor.Hatta sırf instagram,youtube kanalının reklamını yapmak için üye olanlar var.Burayı kirletmeyin bari.
Ortaya birşey üretiliyor , farklı malzemeler çıkıyor. Bunlarında forumda işlenmesi gerek bence foruma konu okuor bana sorarsan. Ticari beklentim yok para kazanma derdim yok yanlış anlamayın sadece ortaya birşey koyduğum için belki ilgisini çekecek arkadaşlarım vardır diye paylaşıyorum , illakide oluypr. Bende almadan önce binlerce kere beilki videolar izledim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
Ortaya birşey koyamayıp , üretici olamayıp , herkes ve herşey hakkında kötü yorumlarda ve su-i zanda bulunanlara
İnceden bir sitem olsun.