Merhaba,
Bu kaskı 2 ay önce satın aldım. Eğer ürünü alıcaksan pazarlık yap. 750 lira gibi bir rakama alabilirsin kesinlikle zorla.
Kask gerçekten uzun ve ince kafa yapıları için tasarlanmış. Yuvarlak bi kafayla bu kaskı kesinlikle kullanamazsınız.
http://fcdn.roadbikereview.com/atta...8224t-hey-you-long-oval-head-helmet-shape.gif
Long Oval yapısına uygun bir kask.
Onun dışında kaskı çok kaliteli buldum ben fiyatına göre. Az bir fiyatı yok ancak bir çok üst seviye kask kadar güçlü özellikleri var. Kaskın malzeme kalitesi (fiber kompozit) gerçekten çok iyi. Ayrıca acil durum yanak padleri mevcut. Kask biraz iri ancak gerçekten fazlasıyla hafif ben çok rahat ettim. Hafifliğinin sebebi yine fiber malzemesi. En sevdiğim kısmı kaskın çene bölümü. Motogp kaskı olarak tasarlandığı için çene bölümü gerçekten geniş ve içinde güneş vizörü yok. Bunlar güvenlik için çok büyük artılar.
Ben güvenliği ve malzemeyi ön plana alarak bu kaskı satın aldım. Uzun kullanım imkanım olmadı ama kesinlikle memnuniyetsiz bir durumum yok. Ancak LS2 kaska para verdin diye gereksiz çok yorum alıcaksın onu bildireyim. Ben genelde polemiğe girmemeyi tercih ediyorum. Hea diyip geçilir.