Boy ve Motosiklet!

Herkese Merhabalar,

Şöyle bir konu açmak istedim. Motosikleti olan ya da öncede olan herkes Boyunu, Motosiklet markasını ve modelini yazsın. Genel olarak olumlu ve olumsuz yönlerini yazsın. Herkes için yararı olacaktır belki de ben başlıyayım

Eğer 185 CM ve üzeriyseniz "Mondial 125 MG Sport" düşünüyorsanız gidonun bacağınıza geleceğini unutmayın. Kabul diyorsanız alın :)

Not : Böyle bir konu var ise özür dilerim.

boyum 190 aylardır araştırıyorum.

150 cc de pulsar, hero, tvs, cbf olabilir ybr asla olmuyor.

250 cc de tnt 250 ve hyosunglar ve sym wolf. uzun boya en uygun motosikletler.

250 cc den yukarı çıkarsan bir çok motosiklet bulabilirsin. sıkıntı genellikle alt cclerde var.

arkadaşın yukarda verdiği siteyede baktım ben daha önce ama pek birşey anlayamıyorsunuz ordan..

1.87 boy 65 kilom ile canım motosikletim yıbırım ile henüz bi sorun yaşamadım, koltuğu pek güzel değildi onuda yumuşak süngerli bi koltuk yaptırarak çözüme kavuşturdum.

Ninja 250sl almaya niyetlendim, bakmaya gittim üstüne oturdum cücük gibi kaldım resmen. Maalesef ben motosikletin üstündeyken oluşan görüntüden pek memnun olmadığım için almaktan vazgeçtim.

Düşünen arkadaşlara ön fikir olsun..

Boyumudüne kadar 158-157 fılan sanıyordum boyum 156ymış. Neyse boy değilde bacak boyu önemli ikisi farklı şeyler.

Lifan dragon 125 ( ehliyet sınavı kurs motorumdu :D ) Bu minik şey tam benlikti.
Falcon sport 150 (ilk motorumdu pek kullanmadım, üzerinde durmayı öğrenecek kadar kullandım boş yerlerde)

Çift far cbr250R
Duke200 (Bunlarda sıkıntı yok sadece yere tam taban basmıyorsun.)

250 cc den yukarı çıkarsan bir çok motosiklet bulabilirsin. sıkıntı genellikle alt cclerde var.

arkadaşın yukarda verdiği siteyede baktım ben daha önce ama pek birşey anlayamıyorsunuz ordan..

Mudur daha once de dedim dende bizdensin seni seyahat motorlari paklar ben kaliba gore anca onu buldum

cbf gayette oluyor bana hiçbir zorluk çıkarmıyor 195 boyla.

Boyum 183, bacaklarım gövdeme oranla daha uzun. Ne arabaya ne de bir motosiklete kolayca sığabiliyorum. Tam bir işkence fakat yine de CBF ile sığma konusunda oldukça memnunum. Ebat olarak ufacık kalmıyor. Oturduğumda Duke fenaydı. Pulsarın oturuş pozisyonu çok rahatsız geldi. CB 500F bu bünyeye cuk diye oturan motosikletlerden birisi. Gönlüm BMW ve Harley Davidsonda o ayrı mesele :)

Son düzenleme:
Nl3jmX.jpg

1.93 boy 122 kg ile bunu kullanıyorum gören genelde gülüyor ama alıştım artık .hem işime yarıyor hemde seviyorum motoru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar