Ben şimdi kuzenime sordum kendisi 22 yaşında Dragstar 250'si var ve ilk aracı sigortaya 500tl ödemiş. Demekki kendi üzerime alsam 500tl civarı vereceğim annem üzerine alacağımız için ne kadar çıkacak merak ediyorum. Hiç umudum yok ama umarım 250 falan olur.
Bu arada İnterneti sigorta kıyaslama siteleri kafayı yemiş sadece plaka tc ile öylesine bi teklif al dedim 2000tl dedi. Bakalım şu uygar medeniyetlerin seviyesine ne zaman çıkacağız, adamlar araba sigortasına 100-150 ödüyor benzin daha komik 1.3

. Türkiye çok güzel ülke ben marmaris'de yaşıyorum cennet gibi yer 4 mevsim güneş ılık ama durumlar çok kötü insanın parası olmayınca tadı tuzu olmuyor cennet vatanın .. Yan komşum İngiliz yazin buraya geliyorlar ve adamı tek dediği ülkesinde havanın ne kadar kötü olduğu sürekli yağmur yağdığı burası harika diyor. Bende içimden içi seni dışı beni yakar diyorum
Yok ağa yok, ya hiç bir şeyin fiyatına bakmayacak kadar zengin olacaksın yada karın tokluğuna mutlu olacaksın, orta sınıf diye bir şey yok bu ülkede.