Nano Bor-x Motorsiklet 4T 4 Zamanlı 20W/50 Motor Yağı - 5,62TL Ücretsiz Kargo

Şu hepsiburada.com lanet ötesi bir sitedir.Ürün alırsın 2 günde kargoya verilir 5 günde kargodan gelir yok yok uzak durun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------

Burada ücretsiz kargolu stickerlar var alayım hemen motorun rüzgarlığına..

http://www.n11.com/arama?q=sticker+atatürk

:flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kadar güvenilir tartışılır

İsme bak hem "nano" hem "bor" hemde "X" vay vay vay sanki uzay teknolojisi.

Google'a yazdım şöyle birşey çıktı https://forum.donanimhaber.com/nano-borx-motor-yagi-uzak-durun-arkadaslar--83587176

Firmanın internet siteside kapalı.

İyidir kötüdür orasını bilmem de isimlendirirken aynen şu konuşma geçiyor :

- Abi yağa ne isim koyalım ?
- Şöyle içinde hem bor olsun hem de nano ki millet bir şey zannetsin. Organik domates, organik yumurta gibi yani...
- Anladım abi...

Zincir yaglanir.miss gibide olur :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------

Stok bitmis:(

BOR arabalar icin onerilebilir ama motosikletinize koymayin, ozellikle 6000 devirden fazla ceviriyorsa. Zaten katki maddesi denilen urunler harika seyler olsaydi yaglara da standart olarak koyarlardi markalar, aklinizi calistirin biraz :)

Bor kristal lipit yapidadir. Devir yukseldikten ve belirli bir kullanim surecinden sonra surtunmeyi azaltmak gorevi yerine artirarak piston ve yatagi, debriyaj plakalarini cizmeye baslar.

Gidin motorunuza elcik takin beyaz far ampulu falan koyun, bunlar sizin basinizi yakmaz. Girmeyin maden isine :)

Ben güvenmiyorum bu katkı maddesi işlerine ...

Bor ; yakıt anlamında veya işleyen metal üzerinde çok sağlam etkilere sahip olabilir fakat ben onları işleyen kurumlara pek güvenemiyorum...

1600 cc Diesel , 2500 cc Benzin , 3500 cc Dizel araçlarda denedim , işin açığı tek hissettiğim paramı çöpe attığımdı... Çünkü depoya işlenmiş bor atıp , motora turbo taktığımı hissetmeyenlerdenim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar